רבים לא ספרו את קרית אתא כאחת היכולה לאיים על העלייה. הכנה מאוחרת הביאה לפתיחת עונה לא כ"כ טובה אך בעקביות פלסה הקבוצה את דרכה למעלה כשערב המחזור דורגה במקום השלישי, 4 נקודות בלבד מהמקום הראשון ו-2 מהמקום השני.
במונחים של ליגה א' יש לקרית אתא סגל חזק אך גם מאמן ותיק ומנוסה שמחזיק במושכות כמה שנים טובות וזאת למרות הירידה מהלאומית. היום קוצרים שם את הפירות.
נסוגו לאחור. וואליד אבו אליאס מתקל את ישראל דרור (צילום: מוחמד חאדר אניס)
היריבה, מ.ס. א.א. פאחם היא שבר כלי. בקושי מצליחים להחזיק שם מסגרת. אימונים, מעשית - אין ולמשחק מגיעים בקושי 13 שחקנים. בינתיים היא איכשהו מחזיקה אך ברור כי לאורך זמן יהיה לה קשה לשרוד.
למרות יחסי הכוחות האורחים לא טמנו רגלם בצלחת והיוו לעיתים יריב שקול. בדקה ה2 הגביה אלכסיס ויינשיין לתוך הרחבה ויוחאי כהן בעט מ5 מטר ליד העמוד. בדקה ה3 רשמו האורחים את ההזדמנות הראשונה שלהם כשסמיר סאלח בעט כדור אלכסוני מ20 מטר מעל הקורה.
משחק אגרסיבי של האורחים. ישראל דרור (צילום: מוחמד חאדר אניס)
מכאן השתלטה אתא על המגרש כשהאורחים נסוגו לאחור והציגו משחק אגרסיבי. בדקה ה9 בעט אילן טל מתוך הרחבה, השוער מוחמד שבאט הדף. בדקה ה13 הגביה אדם וייר לראשו של אילן טל שנגח מ8 מיטר לקורה. בדקה ה15 בעט מוטי בן חמו מ18 מטר, שבאט שוב היה במקום והדף. בדקה ה36 הגביה נדיב סימנטוב לתוך הרחבה, ויינשיין נגח ושבאט הדף. 0:0 במחצית.
פאחם כמעט ולא תקפה. חמזי אבו סיאם (באדום) וירוסלב פלקושצ'נקו (צילום: מוחמד חאדר אניס)
במחצית השנייה השתפרה אום אל פחם מעט אך לא הצליחה לסכן באופן משמעותי את שער יריבתה. בדקה ה48 בעט עאדל אלבאשר כדור מחוץ לרחבה שחלף ליד העמוד.
שיפור במחצית השנייה. סאלח מחג'נה (צילום: מוחמד חאדר אניס)
בדקה ה63 הגביה המחילף, ניר אברג'יל לתוך הרחבה, ויינשן השתלט אך לבדו מול השוער בעט מעל המשקוף. בדקה ה65 הגיע הראשון. שוב היה זה אברג'יל שהגביה, אדם וייר בעט, הכדור פגע בוואליד אבו אליאס, שינה כיוון הטעה את השוער וחדר פנימה, 0-1 קרית אתא.
יתרון מוצדק. אדם וייר בועט לשער (צילום: מוחמד חאדר אניס)
וואליד אבו אליאס תופס את הראש (צילום: מוחמד חאדר אניס)
מכאן ואילך השני היה רק שאלה של זמןץ בדקה ה77 אברגיל (כבר אמרנו?) הגביה לראשו של ויינשיין אלקסיס שנגח לאחור לאילן טל וזה מהאוויר בעט טיל שטוח לרשת, 0-2 קרית אתא.
מנע תבוסה. חמודי שבאט עולה מעל אלכסיס ויינשיין (צילום: מוחמד חאדר אניס)
למרות היתרון המבטיח חיפשה אתא את השלישי אך הרבתה להחמיץ כשמנגד בלט השוער, חמודי שבאט שהציל למעשה את קבוצתו מתבוסה. בסיום, 0:2 לקרית אתא שנדבקה לעפוהל במקום השני (רק שער כיבוש יותר שערי זכות מפריד בינהן) וצמצמה את הפער מא.א. פאחם ל-2 נקודות בלבד.
שפט מצוין (בלי מערכת שמע), ערן ישראלי.
שפטו היטב ללא מערכת שמע. השופט, ערן ישראלי והקוונית, לירון וייס (צילום: מוחמד חאדר אניס)
תגובות
+ הוסף תגובה