זוכרים את ניסים לעד. שחקני נהריה
אלפסי נחשב לאחד האנשים המשפיעים ביותר בעיר נהריה ומילא תפקידים חשובים ששירתו את החברה בעיר נהריה בין היתר, מורה לחינוך גופני במשך כעשרים שנה וסגן ראש העיר, והוא המשיך לעמוד בראש בית"ר נהריה ולהנהיג את המועדון עד ימיו האחרונים.
אבי כץ, מנהל מועדון הכדורגל בית״ר נהריה, סיפר על המנוח: ״במשך כל העונות שחלפו, ניסים היה הדמות המרכזית של המועדון. זה אובדן גדול של איש נערץ, בעל מנהיגות ויושרה מקצועית והיה לנו קשה מאוד בחודש האחרון. אנחנו חייבים להמשיך קדימה בדרכו של ניסים וכעת אח שלו, מרדכי אלפסי, קיבל את המושכות. אני מאמין שניסים רואה את ההצלחה שלנו מלמעלה ואנו נמשיך לעבוד ברוח שלו״.
על הקשר האישי ביניהם כץ אמר: ״איבדתי גם חבר יקר לליבי שהייתי איתו בקשר יומי הדוק ולמדתי ממנו המון בחיים האישיים. אני מבטיח להמשיך לשרת את המועדון הזה אך ורק על פי הרוח והמסורת שהוא הטמיע בנו״.

תגובות
+ הוסף תגובה