הבקרה התקציבית להפועל איכסל: "אתם יורדים לליגה א'"
המכתב מהבקרה
מאת: מערכת אתר דאבל פס | 06.07.21 | 13:59
הקבוצה מהליגה הלאומית קיבלה הודעה רשמית לפיה לא העבירה את התקציב ולכן תרד לליגה השלישית. איכסל תערער, בהא חליל: "עד סוף השבוע יועברו כל המסמכים"
התאחדות לכדורגל הודיעה היום רשמית להפועל איכסל מהליגה הלאומית כי הקבוצה יורדת לליגה א', וזאת מכיוון שלא קיבלה אישור תקציב לעונת המשחקים הבאה ועל פי התקנון העונש לאי העברת התקציב הוא הורדת ליגה.
במכתב מההתאחדות נכתב שיש לקבוצה עוד חובות מעונת המשחקים הקודמת ולפיכך אין מנוס מירידת ליגה. באיכסל כלל לא מתרגשים מהמכתב וצפויים לערער מיידית על ההחלטה כאשר הקבוצה כבר נמצאת בעיצומן של ההכנות לעונה הבאה.
יו"ר הקבוצה, בהא חליל, התייחס ואמר: "לא ברור לי למה יצא מכתב כזה. אנחנו עובדים על גמר החשבון מהעונה שעברה וכבר בונים את התקציב לעונה הבאה ועד סוף השבוע נגיש את המסמכים הנדרשים וכמובן נערער על ההחלטה. ידוע לי שאנחנו לא היחידים בנושא".
במידה ואכן איכסל תרד ליגה אז על פי התקנון הפועל פתח תקווה תישאר בליגה הלאומית.
תגובות
+ הוסף תגובה