מוחמד אבו ריא חתם בעירוני כרמיאל

אתגר חדש. אבו ריא אתגר חדש. אבו ריא
החלוץ שעלה לליגה א' עם צעירי כפר כנא הצטרף להפועל כרמיאל, גם איליה זאיקה חזר לקבוצה

 הפועל כרמיאל לא עוצרת לרגע וממשיכה בהחתמות שחקנים משמעותיים במטרה לעלות לליגה א' בעונה הבאה והפעם היא צירפה את אחד החלוצים הכי טובים בליגה ועתיר הניסיון מוחמד אבו ריא. 

האחרון שחגג עלייה לליגה א' בעונה שעברה במדי צעירי כפר כנא וכבש 9 שערים בליגה ינסה לשחזר את ההישג במדי עירוני כרמיאל. אבו ריא (32) שיחק במספר קבוצות בליגות הנמוכות ועלה בעבר לליגה א' גם עם הפועל כאוכב.

אבו ריא אמר לאחר החתימה: "אני שמח מאוד להצטרף לקבוצת עירוני כרמיאל, קבוצה עם שחקנים מעולים וצוות מקצועי מצויין. מקווה שנצליח ונעלה לליגה א' בסוף העונה בעזרת השם".

הקבוצה ביצעה גם החתמה נוספת והחזירה את החלוץ איליה זאיקה שהיה שותף לעלייה של כרמיאל לליגה ב'. זאיקה בן ה-30 מסר לאחר החתימה: "שמח לחזור למקום שהוא בית בשבילי, איפה שגדלתי ואיפה שהתחנכתי והתפתחתי בתור שחקן. אני רוצה להעביר מהניסיון שלי קדימה לדור הצעיר. כמובן שיש למועדון שאיפות ומטרות ומקווה לעזור לקבוצה להשיג אותן שנעלה ונצליח ונעשה עונה יותר טובה משנה שעברה".



 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?