הנקודות (כנראה) לגדנ"ע

פרשת בוגיילנקו - ארגייב וגדנ"ע ת"א אמנם ירדה מהכותרות אך היא עדיין נחקרת. אתר דאבל פס מציג לכם את תמונות נוספות שהם חלק מ-39 כאלה שנמסרו למשרד החקירות ויצמן - יער שכנראה יוכיחו את העובדה שהיה כאן שיתוף שחקן שלא כדין מצידה של אריאל. גורם המקורב לאריאל: "גדנ"ע יקחו את הנקודות. העונה שלנו עוד לא אבודה"

החשדות לשיתופו של ולאדי ארגייב תחת כרטיס השחקן של אנטולי בוגיילנקו במדי בית"ר אריאל, שנחשפו לראשונה בדאבל פס עדיין נבדקים ע"י משרד החקירות ויצמן יער.
בינתיים מתבררים כמה פרטים חדשים. מסתבר כי היוזמה להצטייד במצלמה באה כתוצאה מזה שאדם אלמוני התקשר לאנשי גדנ"ע ערב המשחק והדליף להם את דבר הזיוף לכאורה. "אנחנו בד"כ לא מביאים מצלמה איתנו למשחקים כי אין מי שיצלם בלהט המשחק", אמר יעקב משה, אחד ממנהלי הקבוצה וזה שצילם את התמונות, "ביום שלפני המשחק קיבלנו טלפון ממישהו שלא רצה להזדהות שאמר לנו כי אריאל שיתפו כבר את ארגייב תחת כרטיסו של בוגיילנקו במשחקים קודמים נגד חולון ומחניים. מכיוון שהוא נשמע מאד רציני החלטנו ללכת על זה".

קיבלו טלפון ערב המשחק. בוגיילנקו - ארגייב לפני העלייה לכר הדשא.
לטענתו של משה, בזמן המשחק אנשי אריאל ראו אותו מתמקד בשחקן ולא הגיבו. "יכול להיות שאם ברגע האחרון הם היו מחליטים שלא לשתף אותו, היינו יורדים מכל העניין", אמר, "אין לנו עניין להפיל אף אחד. אנחנו מאמינים בספורט. הפסדנו במשחק בצדק עם או בלי ארגייב - בוגיילנקו. עשינו מה שכל קבוצה הייתה עושה במקומנו".

לא היה מבוטח. בוגיילנקו - ארגייב בעיצומו של המשחק
בהזדמנות זו חשוב לציין כי תופעת שיתוף שחקנים באופן שכזה מוכרת להתאחדות הבעיה היא שאחוז מאד קטן מגיע לחקירה ואחוז קטן עוד יותר נתפס. מעבר לעובדה שזה לא ספורטיבי מדובר באקט מאד מסוכן כלפי השחקן עצמו. במקרה של פציעה הוא ימצא עצמו ללא ביטוח בדיוק כמו נהג ללא רישיון בתוקף.

אומרים שאני אינני אני, אז מי אני בכלל?. בוגיילנקו - ארגייב מתחבט בדילמה..
בסך הכל, נמסרו להתאחדות לכדורגל 39 תמונות של השחקן, אנשי גדנ"ע כבר מסרו את גרסתם למשרד החקירות שכרגע מנהל את החקירה מול אנשי בית"ר אריאל.
גורם המקורב לקבוצה אמר השבוע לדאבל פס: "את הנקודות גדנ"ע כנראה יקבלו. בלי קשר, עבורנו העונה עוד לא אבודה. אנו מכוונים למקום השני".

אני הולך....



תגובות

+ הוסף תגובה
1
לזייף שחקנים ,זה מה שהם יודעים...
(אולטראס מחניים: 22:46 02-03-2011)
איך הם לא מתביישים לזייף שחקן.''מכוונים למקום שני...'' חותם שהם מסיימים מקום 3-4
2
כמה זמן לוקח בשניה כבר רואים שזה לא הוא בושה וחרפה להתאחדות
3
צדק
(דנידין: 09:30 03-03-2011)
4
בושה וחרפה....בכל מקרה עכשיו גם תפסידו טכני ויורידו לכם נקודות. הלוואי שתקבלו קנס והרחקה עד לסוף העונה.. ואני שוב חוזר , לא התאמצנו כיידענו שזייפתם גלמים !!! אחרת היינו מפרקים אתכם.
5
גדנ"ע הלכו הנקדוות
(אחד שמבין: 10:30 03-03-2011)
יש תקדים משפטי בהתאחדות ,משיחה עם השופט מסתבר שגדנ"ע לא הסבו את תשומת לב השופט לפניי המשחק ,והם ידעו זה נעשה בזדון מכיוון שכך לא הם ולא אריאל יקבלו הנקודות ,גדנ"ע תתפוצצו
6
תגובה ל-5 לגולם שמבין ...כנס
(גדנ"עי: 11:31 03-03-2011)
אמרנו לשופט לפני המשחק וגם במחצית הוא אמר שזה לא עיניינו... אז אתה מבין שאתה גולם נכון.. זה מה שקורה שבני דודים מתחתנים נולד אחד כמוך...
7
תגובה ל6 האישה
(אחד שמבין: 17:55 03-03-2011)
אישה שכמוך תקרא את דו"ח השופט אבי טל מצויין שרק בסוף המשחק פניתם אליו ,הנקודות יתרמו לצדקה ואתם תישארו קבוצה של נשים
8
אז אבי טל שקרן בן שקרן
(גדנ"עי: 23:44 03-03-2011)
אני פניתי אליו ואל אחד מהקוונים ודברתי, אני מוכן להיבדק במכנת אמת וכד'. בלי שום קשר זה ניצחון טכני.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?