הדיבורים על העובדה שקטמון לא השמיטה נקודות מתחילת הסיבוב השני רק "הדליקה" את שחקני מ.ס. דימונה. שחקניו של צחי זינטי באו יותר להפריע מאשר לשחק כדורגל ואם נחבר לזה את תנאי המגרש הקטסטרופליים נקבל מתכון בדוק לאיבוד נקודות.
קטמון פתחה במפתיע ללא כפיר מלול כשבמקומו תופקד חזי פנחס הכישרוני. זה הגיע כבר בדקה הראשונה להזדמנות הכי טובה במשחק לאחר שמאהר אלחממדה (בינוני) השאיר אותו לבד מול השוער המקומי אלדד אלמקייס אך החלוץ לא היה מרוכז והגנת חילצה את הכדור לקרן. קטמון אמנם יזמה יותר במחצית הראשונה אך חוץ משי אהרון סבלה מיום לא טוב של מרבית שחקניה שלא התאקלמו במגרש. הקבוצה כמעט ויתרה לחלוטין על הנעת כדור והסתפקה בניסיונות לדחוף בכוח את הכדור לתוך רחבת דימונה. בדקה ה-12 מצא אהרון את אורי וורנר בכנף השמאלי אך האחרון בעט ממצב קשה לקורה.
ההזדמנות הראשונה של דימונה הפכה לשער. דניאל עמר (הימני ביותר. צילום: שמעון לוי)
בהזדמנות הראשונה של דימונה נכבש שער היתרון. בדקה ה-16 הגביה משה סטקלר כדור חופשי שנהדף מידיו של עמית שמש היישר לרגליו של דניאל עמר שמקרוב דחק פנימה, 0:1 מפתיע משהו למקומיים.
קטמון ניסתה להגיב אך התקשתה לפרוץ את הבונקר של דימונה. בדקה ה-30 נפסל שער של עדי מרציאנו לאחר הרמת דגל של הקוון. פנחס עוד ניסה בדקה ה-40 לבעוט אך השוער המצוין של דימונה אלמקייס קלט היטב.
דימונה ניסתה מידי פעם ניסתה לצאת קדימה באמצעות מאור אמזלג הפעלתן אך ארטיום טרטיאק היה מצוין כהרגלו בתקופה האחרונה בהגנה הירושלמית.
המחצית השנייה הייתה הזויה ושוחקה (למרות תוספת של 6 דקות) אולי 10 דקות נטו. בכל שתי דקות בממוצע נשכב שחקן של דימונה על הדשא והשופט, אבי כהן (חלש להחריד) שלא שלט במשחק, הורה שוב ושוב לאלונקאי להיכנס וזה לבסוף יצא כמובן ללא השחקן "הפצוע" שחזר מיד לשחק. שחקני קטמון ויותר מזה הספסל הפכו למתוסכלים מאוד מהנעשה במגרש כששניים מהם, יוסי פסו האפסנאי, ואשר גולה היושב ראש הורחקו ע"י השופט.
לא עזב את תחומי המגרש. צחי זינטי (צילום: שמעון לוי)
מאמן קטמון, ליאור זדה החליט להמר על כל הקופה ובדקה ה50 הכניס את כפיר מלול ואיתמר יחיא במקומם של הבלם, יבגני גופמן והקשר אלחממדה. זה לא עזר לקטמון שההגבהות שלה מצאו שוב ושוב את ידיו הארוכות של אלמקייס. בדקה ה70 הוחלף גם פנחס ועוד חלוץ, לירן זוזוט נכנס למגרש. הבונקר כמו גם "הפציעות" עצרו את שחקני קטמון.
זאת עד לכניסה לתוספת הזמן. אז, אחד הכדורים הארוכים מצא את שי אהרון חופשי מ16 מטר וזה בעט שטוח ומדוייק לפינה השמאלית וקבע, 1:1. גם תוספת של 6 דקות שבקושי שחקו לא עזרה והשריקה של השופט מצאה את שתי הקבוצות מאוכזבות התוצאה.
טענות לשופט. ליאור זדה (צילום: אלון יהודיוף)
יש לציין שקטמון תועמד לדין גם על התנהגות אוהדיה שצוינה בדוח השופט ועשויה בשל כך, לספוג קנס כספי. צחי זנטי מאמן דימונה שהורחק מהמגרש ע"י השופט ולא עזב את תחומי המגרש צפוי להיות מועמד אף הוא לדין.
זדה מאמן קטמון, אמר בסיום: "זה היה משחק הכי מתסכל שהיה לנו השנה. אפשר להפסיד גם אבל עדיף שזה יהיה בכדורגל ולא ככה. אני לא אוהב לדבר על שופטים אז לא אדבר. היה מבקר והוא ראה את מה שכולם ראו".
תגובות
+ הוסף תגובה