מי תחגוג בסיום?
מאת: מיכאל וייסרמן | 10.05.22 | 08:39
מאמני ליגה א' חלוקים לגבי המשחק האחרון של העונה בסיומו נדע מי תשחק בליגה הלאומית ומי בליגה השלישית
דריכות גדולה בקרב אנשי ליגה א' והליגה הלאומית לקראת המשחק בין הפועל כפר שלם מהליגה השלישית להפועל ראשון לציון מהליגה השנייה.
מאמן הפועל מרמורק דויד מרטן: "לדעתי כפר שלם יעלו. הם במומנטום מעולה ומבחינת איכות הסגל הם לא נופלים מראשון לציון".
מאמן חולון בעבר ותושב ראשון לציון ויקטור גניש: "משחק בין שתי קבוצות שאני מכיר מצוין. בראשון לציון שיחקתי מספר עונות ואף הייתי קפטן הקבוצה ומצד שני אימנתי בכפר שלם ויש לי מקום בלב למועדון הזה. זה משחק קשה בו כל תוצאה אפשרית ואני מאמין שיהיה צמוד עד הסוף. אני מאחל לשני המועדונים בהצלחה".
מאמן מכבי הרצליה, אלעד בראון: "קרב מאוד צמוד. כפר שלם עשתה עונה נהדרת ומנגד ראשון לציון עם עונה מאכזבת מבחינתה. כפר שלם יפתיעו ויזכו בסופו של דבר בכרטיס האחרון לליגה הלאומית".
מאמן 'קביליו' יפו, איציק ברוך: "לדעתי זה ילך עד הסוף וזה אומר הארכה. כפר שלם קבוצה חזקה ומאומנת עם הגנה איכותית וראשון לציון עברה עונה קשה וספגה 46 שערים. היתרון של ראשון בשחקנים הזרים אבל יהיה משחק שקול ומי שימצמץ ראשון גם יפסיד. שיהיה בהצלחה".
המנהל המקצועי של שעריים מני סוויסה: "קשה. עומר פרץ מאמן מצוין ואילו ראשון קבוצה טובה שהסתבכה ואני חושב שלראשון יש עדיפות".
מאמנה לשעבר של מועדון ספורט דימונה רונן ויינשטיין: "אני מהמר על ראשון. עם כל הכבוד לכפר שלם שהיא קבוצה מצוינת אבל רק בליגה א'. יש רצוי ויש מצוי. הרצוי שכפר שלם מצוינת בליגה א' ואילו המצוי שראשון קבוצה לגיטימית עם שחקנים זרים. קבוצה שמשחקת בקצבים גבוהים וחזקים".
מאמנה לשעבר של בית"ר נורדיה יושלים גדי כרמלי: "משחק אחד הוא כמו גמר גביע וכל תוצאה אפשרית".
מאמנה של אילת לשעבר אמיר כהן: "אני הולך על כפר שלם. זאת קבוצה שנבנתה מלכתחילה על עלייה וסגל השחקנים שלה מנוסה במעמדים האלה. אומנם תמיד אומרים שיש הבדלים בין ליגה א' ללאומית אך לא במשחק הזה. מדובר בשתי קבוצות זהות והאחת עם כל השמחה מהניצחון על שמשון כפר קאסם ואילו השנייה סובלת וחסרת שמחת חיים".
מאמן עירוני מודיעין שי מאור: "אני הולך על כפר שלם. הם במומנטום אדיר עם התקפה קטלנית שכוללת את קדוסי, אלבז והייפורד שיכולים להכריע את ההתמודדות".
תגובות
+ הוסף תגובה