עירוני טבריה יצאה בצהריי שישי למשחק חוץ בטמרה וחזרה משם עם תיקו 1:1 שלא עזר להם במאום במאבק על המקום בפלייאוף העליון.
אך גולת הכותרת של המשחק לא הייתה התוצאה או כובשי השערים, אלא ההודעה הדרמטית של יו"ר טבריה, זוהר יצחק, בתום המשחק.
כבר זמן רב שההתנהלות בטבריה לא לשביעות רצונו של היו"ר. הכסף שלא מגיע מהעירייה, המשכורות שלא משולמות בזמן לשחקנים, והתנהלות חברי הנהלה במערכת. "אני רוצה לראות אותם מתמודדים בשנה הבאה בלעדיי, נראה לאיפה הם יגיעו", זעם היו"ר המתפטר.
לפי אירועי סוף השבוע, לזוהר יצחק נמאס והוא אומר שלום לעירוני טבריה. אם תשאלו אותנו, קשה להסיק עדיין מסקנות וייתכן כי זוהי פצצה שמנסה היו"ר להטיל על מנת שכמה אנשים במערכת ובעירייה יתעוררו. וגם אם בסופו של דבר הוא יחליט לנסות להשתיק את הפרשה, תמיד הוא יוכל להשתמש בתירוץ שהיום בו הודיע על סיום תפקידו היה הראשון באפריל.
מלבד התפטרותו של זוהר יצחק, היה גם משחק. בטמרה לא התאמנו כל השבוע מאחר שהעירייה לא העבירה להם כסף. מקרה דומה היה גם בטבריה שם שבתו רק בתחילת השבוע אך עדיין חייבים להם משכורת וחצי מה שעלול לגרור שביתות נוספות.

אבי עמר ובלם טמרה בקרב אווירי(צילום עודד חסין)
המחצית הראשונה הייתה מרתקת והניבה שני שערים. המשחק עצמו נפתח בגישושים כששני השוערים נותרים חסרי עבודה עד הדקה ה-18 אז טמרה הגיעה להזדמנות ממשית ראשונה וגם כבשה. וג'די אבו יונס שלח כדור לאיאד מנאע באגף השמאלי, זה התקדם ומחזיר כדור רוחב ליונס שמול אושרי לוי בועט לפינה הימנית וקובע 0:1 מקומי.
לאחר השער טבריה התעוררה והשתלטה על מרכז השדה תוך שהיא מנסה לפרוץ את הגנת טמרה שהייתה מסודרת ולא נראה כי היה ששחקניה לא התאמנו יחדיו במהלך השבוע. בדקה ה-34 אלירן עקיבא פרץ עם הכדור באגף השמאלי,עבר את המגן ושלח רוחב לבראיין נגמן שדחק מקרוב פנימה את השוויון. טבריה המשיכה ללחוץ בניסיון לחולל מהפך וחמש דקות לסיום המחצית שלום עקיבא החליף מסירות עם שלומי מראד ובעט היטב אך הכדור פגש את המשקוף ויצא החוצה.
המחצית השנייה נפתחה באותה מגמה כמו שהסתיימה הראשונה, כשטבריה יוזמת ושחקני טמרה נסוגים לאחור גם בשל כושר גופני לקוי. בדקה ה-65 רחיל עבאס הרים כדור לאבי עמר שנגח ממצב לא קל והכדור חלף סמוך למשקוף.
שוער טמרה עומרי איב מקדים את שלומי מראד מטבריה(צילום עודד חסין)
רבע שעה לסיום אבו יונס, המסוכן בשורות טמרה, חדר לרחבה, היתל במגן ובעט לכיוון השער, הכדור פגע במגן אורח וכמעט חדר פנימה אך לוי היה ערני. טבריה המשיכה ללחוץ ועד הסיום סיכנה את שער טמרה בעיקר ממצבים נייחים: בפעם הראשונה היה זה כפרי אזולאי שבעט מעל הקורה ובפעם השנייה שוב היה זה אזולאי שבעט מצוין לפינה הימנית אך השוער עומרי עיב זינק היטב, קלט את הכדור ושמר על התוצאה מאוזנת.
זיגזג. קו רוחב המגרש בטמרה(צילום עודד חסין)
תגובות
+ הוסף תגובה