חיכו לניצחון הראשון בשקיקה. שחקני גבעת שמואל והצוות המקצועי
מאת: אורי שמיר | 25.10.22 | 15:14
הקבוצה שהוקמה כשבועיים לפני תחילת העונה זכתה ביום שישי האחרון בניצחון בכורה העונה בסופ"ש. אז מה עומד מאחורי הקמת הקבוצה ומה מטרותיה? על כך, בכתבה זו
בקיץ האחרון מועדון חדש במרכז הארץ עלה על הקרקע - מ.ס גבעת שמואל. ארבע קבוצות ליגה, שצמחו מפעילות בית הספר לכדורגל של המועדון הצעיר, נרשמו לעונת המשחקים הקרובה בהתאחדות לכדורגל, אלא שתקנון ההתאחדות קובע, שביישוב שבו פועלת קבוצת בוגרים לא ניתן להקים מועדון עם מחלקת נוער בלבד. מועדונים שכן עובדים בפורמט המתבסס על מחלקת נוער בלבד כמו גדנ"ע ת"א וא.ס רמת אליהו הם מועדונים שהוקמו לפני שהתקנה הזו נכנסה לתוקף. במהלך בזק הנהלת המועדון הקימה קבוצת הבוגרים שנרשמה למחוז מרכז בליגה ג', שאת הפיקוד עליה תפסו המאמן אמנון וייס ועוזרו, אודי גרימברג, שמשמש גם כשוער המשנה של הקבוצה.
ביום שישי האחרון, אחרי שספגה חמישה הפסדים בחמשת המחזורים הראשונים, הצליחה מ.ס גבעת שמואל לא רק לשמור על רשת נקיה, אלא גם לרשום ניצחון ראשון - 0:1 ביתי על בית"ר גן יבנה, משער שהבקיע בבעיטה חופשית יואב מאיר בדקה ה-46.
אמנון וייס שבע רצון מהיכולת שקבוצתו הציגה במשחק האחרון: "שיחקנו נגד קבוצה טובה ומאומנת וידענו שאם נשאר במשחק, הם יתחילו לאבד את הסבלנות. רוב המשחק התנהל בשליטה מוחלטת שלהם, אבל יכולת נהדרת של השוער שלנו, טל שולץ, בנוסף למשחק הקרבה נהדר של הקבוצה, השאירו אותנו במשחק. בתחילת המחצית השניה כבשנו שער ממצב נייח וידענו לשמור על התוצאה עד הסוף".
וייס משתף בסיכום ביניים את הדרך שעברה קבוצתו: "מ.ס גבעת שמואל זה מועדון שהוקם שבועיים לפני פתיחת הליגה על מנת לתת מענה ל 160 שחקני המחלקה הנהדרת שהוקמה. אמנם התוצאות היו לא טובות עד עכשיו, אבל צריך לזכור שקיימנו 6 משחקים לעומת 3-4 אימונים בסה"כ מתחילת השנה. הקבוצה מורכבת מחבר'ה צעירים שאימנתי בעבר במחלקות הנוער השונות וממספר שחקנים שהגיעו מקבוצות חובבים, שלא במסגרת ההתאחדות. אני בטוח שבהמשך יגיעו עוד ניצחונות ובעיקר שיפור ביכולת. אני מאוד נהנה לעבוד במועדון ולהיות אחראי על הצד המקצועי, כאשר על החלק הניהולי אחראי מוטי פוזיילוף. יושר מקצועי וניהול ערכי זה הדבר החשוב מבחינתי ואת זה יש במועדון שלנו".
תגובות
+ הוסף תגובה