מאת: מערכת דאבל פס | 28.10.22 | 11:03
המחזור ה-11 בליגה הלאומית מזמן לנו הרבה משחקים אטרקטיביים. סוכן השחקנים, עו"ד שי אבני, מארח לטור תחזית את ניר שטרית - מנכ"ל הפועל הרצליה
אנו במחזור ה-11 כאשר מכבי פ"ת עדיין מובילה את הטבלה אך נמצאת בפער של סה"כ שלוש נקודות מהפתעת העונה עד כה-הפועל עכו שבמקום השני. יפו ,הפועל פ"ת וכפ"ס צמודות אל עכו במקומות 3-5. בתחתית כפר קאסם במקום הלפני אחרון עם שבע נקודות , כאשר אשדוד עדיין במקום האחרון ולא יצאה מהמינוס לאחר עונש הורדת הנקודות.
המשחק המרכזי הוא בין הפועל כפ"ס למכבי פ"ת. משחק מעניין נוסף הוא בין יפו לטבריה. בתחתית יש משחק חשוב מאוד לכפר קאסם מהמקום הלפני אחרון מול נוף הגליל שנמצאת נקודה מעליה.
היום אני מארח את ניר שטרית -מנכ"ל הפועל הרצליה. ניר שיחק בעבר בבני יהודה כבלם ואף היה קפטן הקבוצה בשנות ה-90 בליגת העל. שטרית שיחק בליגה בכירה גם במדיהן של הפועל חיפה והפועל אשקלון. כיום הוא עושה חיל גם בצד הניהולי כאשר הפועל הרצליה בראשותו מובילה את ליגה א' דרום עם תקציב שפוי ושילוב צעירים ומהווה מודל לניהול נכון של קבוצת כדורגל.
המשחקים:
הפועל ר"ג - הפועל עכו
שי אבני: מפגש בין שתי קבוצות עם המומנטום הטוב בליגה. ר"ג עם שלושה נצחונות רצופים מול עכו שכבר סופרת חמישה ניצחנות רצופים. חלוקת נקודות.
הניחוש שלי: תיקו.
ניר שטרית: ר"ג אחרי 3 נצחונות ב-4 משחקים תארח את עכו שנמצאת במקום השני ובכושר מצוין. משחק של 3-4 שערים בסיכום. אפילו 2-2.
הניחוש שלי: תיקו.
הפועל פ"ת - הפועל ראשל"צ
שי אבני: הפועל פ"ת לא הפסידה ארבעה משחקים רצופים מאז הדרבי. ראשל"צ מרוחקת ממנה חמש נקודות ופ"ת פייבוריטית בבית.
הניחוש שלי: הפועל פ"ת תנצח.
ניר שטרית: הפועל פ"ת מאז הדרבי סוגרת 4 משחקים רצופים ללא הפסד ויצרה רצף משחקים עם יכולת לא רעה. מנגד, ראשל"צ בתקופה לא טובה, כבשה שער אחד בלבד בשלושת משחקיה האחרונים. הפועל פ"ת תנצח 0-2.
הניחוש שלי: הפועל פ"ת תנצח.
הפועל כפר סבא - מכבי פ"ת
שי אבני: כפר סבא חזרה לצמרת הגבוה ורחוקה רק שלוש נקודות מהמקום השני. מכבי פ"ת רואה שקשה לנצח בלי הפסקה וגם לה יש את איבודי הנקודות. אני לא אתפלא אם כפר סבא בהדרכת עומר פרץ המצוין תיקח את שלוש הנקודות.
הניחוש שלי: הפועל כפר סבא תנצח.
ניר שטרית: כפר סבא מגיעה אחרי הניצחון באשדוד ותחפש לשמור על פער סביר ממכבי פ"ת המובילה אך זו תנצח 1:2.
הניחוש שלי: מכבי פ"ת תנצח.
הפועל אום אל פאחם - מכבי אחי נצרת
שי אבני: משחק חם מאוד שייערך בעכו בין הקבוצות שתמיד יש יריבות גדולה בין קהלי האוהדים שלהם. הסיפור האחרון בין הקבוצות היה במחזור האחרון לפני שנתיים כאשר פאחם היתה בסכנת ירידה ואחי נצרת הפסידה לעכו 0-5 וכמעט הורידה את פאחם ליגה. על המגרש, פאחם מובילה בשלוש נקודות על אחינצרת שנמצאת בתחתית ושתי הקבוצות רוצות לברוח משם.
הניחוש שלי: תיקו.
ניר שטרית: שתי הקבוצות מגיעות אחרי ניצחון ועם רצון לייצר המשכיות ולתפוס מרחק ממאבקי התחתית. הקהל הרב של פאחם יקנה לה סוג של ביתיות והיא תנצח 0:1.
הניחוש שלי: הפועל אום אל פאחם.
הפועל עפולה - הפועל רמה"ש
שי אבני: רמה"ש כבר ארבעה משחקים ללא נצחון דווקא אחרי שהיתה לה פתיחת עונה טובה. עפולה יכולה לנצח ולהפסיד לכל קבוצה בליגה. בבית היא תשיג את הנקודות.
הניחוש שלי: הפועל עפולה תנצח.
ניר שטרית: רמה"ש מגיעה אחרי ארבעה משחקים ללא ניצחון בעוד עפולה עם מאזן מרשים של ארבעה נצחונות ותיקו במשחקי הבית שלה העונה. הפועל עפולה תנצח 1:2.
הניחוש שלי: הפועל עפולה תנצח.
מ.ס כפר קאסם - הפועל נוף הגליל
שי אבני: משחק פרשת דרכים לשתי הקבוצות. הפסד כאן יכול לגזור את גורלה של כל אחת מהן לעונה של מאבק נגד הירידה עד המחזור האחרון. מפגש בין שני מאמנים מנוסים וטקטיים בדמות תומר קשטן וירון הוכנבוים. חלוקת נקודות.
הניחוש שלי: תיקו.
ניר שטרית: שתי הקבוצות שספגו הכי הרבה שערים העונה מגיעות כששתיהן מתחת לקו האדום. יתרון הביתיות של כפר קאסם יהיה משמעותי והיא תנצח 0-2.
הניחוש שלי: מ.ס כפר קאסם.
בני יהודה ת"א - "האדומים" אשדוד
שי אבני: משחק שהוא כמו גמר גביע בשביל כל אחת מהקבוצות. בני יהודה חייבת ניצחון במשחק הזה כדי לברוח מהתחתית ולצאת לדרך חדשה מול אשדוד האחרונה. מנגד, אשדוד יודעת שאם היא לא מנצחת את המשחק הזה יהיה לה קשה עד בלתי אפשרי להשאיר סיכוי להישארות בליגה.
הניחוש שלי: בני יהודה ת"א.
ניר שטרית: אשדוד מגיעה אחרי הפסד דרמטי בתוספת הזמן לכפ"ס אך עם הרבה ביטחון להביא את הנקודות מול בני יהודה. אשדוד תנצח 0-1.
הניחוש שלי: האדומים אשדוד תנצח.
מכבי "קביליו" יפו - עירוני טבריה
שי אבני: שתי קבוצות במומנטום טוב. יפו עם ארבעה משחקים רצופים ללא הפסד וטבריה עם חמישה משחקים כאלו. טבריה לדעתי רק הולכת להשתפר ולהתפוצץ על הליגה עד סיום העונה בהדרכת אלירן חודדה המצוין שגיבש קבוצה מלוכדת מאוד שכבר עברה את התקופה הרעה בתחילת העונה וכעת מביטה רק קדימה.
הניחוש שלי: עירוני טבריה תנצח.
ניר שטרית: טבריה לאחר עליית ליגה תנסה להמשיך את המומנטום החיובי של הקבוצה ולהפתיע את מכבי יפו שרוצה להישאר צמודה לעכו ומכבי פ"ת. יפו תנצח 1-2.
הניחוש שלי: מכבי יפו.
תגובות
+ הוסף תגובה