בדרך לשיא השערים: צפרירים הביסה את ספרטק ר"ג

עוד שיא מתקרב. צפרירים חולון עוד שיא מתקרב. צפרירים חולון
אחרי ששברה את שיא השערים למשחק, בצפרירים חולון גברו אמש (חמישי) 0:14 על ספרטק ר"ג וינסו במחזור הבא לשבור גם את שיא השערים לעונה, העומד על 153

לפני כחודש וחצי, צפרירים חולון קבעה שיא ישראלי לכיבוש שערים במשחק ליגה כשהביסה 0:31 את פרדס כץ. אמש (חמישי) גברו החולונים 0:14 על ספרטק ר"ג והגיעו ל-150 שערי ליגה העונה.

למה זה מעניין? כי בעונה שעברה מ.ס. קרית ים שברה שיא מיתולוגי כזה והעמידה אותו על 153, כך שחולון, לה נותרו עוד חמישה משחקים לשחק עד לסיום העונה, צפויה לשבור אותו ואף להגדיל אותו בהרבה.

יש לציין, כמובן, שקרית ים עשתה זאת ב-22 משחקי ליגה ואילו חולון כבר שיחקה 27 משחקים עד כה, אבל שיא זה שיא.

ביום שלישי הקרוב תתארח חולון אצל הכח גלי גיל ר"ג מהמקום השלישי, הקבוצה היחידה שהצליחה לנצח אותה העונה בליגה ותנסה לא רק להשיג נקמה, אלא לכבוש כבר מולה לפחות ארבעה שערים ולשבור כבר מולה את השיא.

אמש במשחק היה אביב כהן כוכב המשחק עם חמישייה גדולה, אבירן אלקריף, אורן סממה ורון בוארון עם צמד כ"א ואילו סתיו אזרזר, ליעד ברקוביץ' ואביב בן מלך הוסיפו שער כ"א.

כאמור, בשלישי הקרוב (20:30, מגרש הספארי בר"ג) תתארח חולון אצל הכח גלי גיל למשחק צמרת מסקרן ואולי כבר מולה תשבור את השיא המיוחל.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
יש
(אילן המותג: 22:34 28-02-2023)
רגל וחצי בליגה ב
2
האריה של העיר מתעורר שוב
3
יאללה הפועל חולון בליגה א דרום
(בחולון יש רק קבוצה אחת: 06:05 06-03-2023)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?