חיה ובועטת: דימונה בדרך לפלייאוף העליון

עשו את הדרך דרומה שמחים. שחקני דימונה והמאמן, רומן זולו (בן מלניק) עשו את הדרך דרומה שמחים. שחקני דימונה והמאמן, רומן זולו (בן מלניק)
הקבוצה של רומן זולו בכושר נהדר ורשמה ניצחון משמעותי בדרך להבטחת המקום החמישי. בנודיס: "לא מתרגש יתר על המידה. נמשיך להשתפר לקראת הפלייאוף"

קרב הצמרת במחוז הדרומי הפגיש את הפועל הרצליה ומ.ס דימונה, שלבטח יכול להיות גם קרב פוטנציאלי בפליייאוף העליון, שכן שתי הקבוצות יסיימו בחמישייה הראשונה. אמש  דימונה נתנה הצהרה ברורה כאשר ניצחה בהרצליה בתוצאה 0:1.

המחצית הראשונה הייתה בשליטה של הרצליה, ששוב הגיעה ללא מעט מצבים ובראשם בעיטת פנדל בדקה ה-35 שהוחמצה ע"י רוסלן קוזנצוב. במחצית השניה מאמן דימונה, רומן זולו, העלה הילוך וביצע מספר חילופים כאשר הכניס את הסמל של המועדון משה אסולין - וזה החזיר לו בדקה ה-81 בשער ענק מבעיטה נהדרת מ-20 מטרים, שקבעה בהמשך את תוצאת המשחק - 0:1 לזכות דימונה.

ארז בנודיס סיכם: "המחצית הראשונה הייתה בשליטה שלנו והיינו צריכים לכבוש מספר שערים. המחצית השנייה התנהלה בעיקר במרכז השדה. בעיטה אחת דימונה הספיקה להם לשער. אני לא חושב שאנחנו בכושר ירוד, כי אנחנו מגיעים להמון מצבים. אני חושב שאנחנו במגמת שיפור והמטרה לצבור כמה שיותר נקודות עד הפלייאוף כדי להגיע בביטחון גדול ולהתקדם ממשחק למשחק".

הראש כבר בפלייאוף. ארז בנודיס





 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
גונב דעת
(ניסים: 09:39 19-03-2023)
דיי אדון ארז בנודיס אתה כל הסיבוב השני רק מבלבל את השכל, קיבלת בינואר כל מה שרצית שחקנים בהמון כסף התחלת את הסיבוב מקום ראשון ואתה קרוב למקום חמישי זה כישלון מוחלט שלך ואני לא יודע איך ניר ואלי שהם לא פראיירים אוכלים את זה כל שבוע מחדש
2
מה יעשו הפלייבלוף ?
(הוגה דעות: 10:10 19-03-2023)
יפסידו לכפר שלם ....באמת הישג מרשים ביותר
4
אסי גומה
(חיים: 11:22 19-03-2023)
ממתינים לחזרתו חחחחחחחחח
5
מה עם בנודיס?!
(אבי: 15:05 19-03-2023)
מה עם בנודיס מתפקד? כשניצח זה היה אני ואני ואני ואני מה קורה איתו עכשיו?
6
השתפרות
(שלמה : 20:55 19-03-2023)
הקבוצה משתפרת לאחור סיבוב ראשון מעולה 34נקודות סיבוב שני 9 נקודות מתוך 30 אפשרויות וספיגת 15 שערים ב 10 משחקים ממש שיפור לעומת 5 שערים אשר ספגה בכל הסיבוב הראשון
7
מי משתפר מה משתפר. לא פוגעים כבר חודשיים ויותר איבדו. מעל 15 נקודות יקרות .ראו את כל הליגה מלמעלה ורק מידרדרים ללא הפסקה והוא מספר סיפורים על שיפור ממשחק למשחק ...בסוף עוד לא יעלו לפלייאוף בקצב הזה
8
רומן מתמשך
(שמואל: 06:38 20-03-2023)
גאווה וכבוד .רומן זולו מאמן מצויין . עשה תיקו עם מקום שני וניצח את מקומות שלישי ורביע.עם קצת פחות תיקו היה מתמודד על מקום ראשון.
9
הכל תלוי במשחק ברחובות
(א.ב יהושוע: 06:40 20-03-2023)
אם דימונה תחלץ נקודה או יותר משעריים הן יהיו בפליאוף . אם יפסידו אז לא
10
נביאי השקר
(מיימון אסולין: 14:41 24-03-2023)
"הנביאים" והצינקינים אוכלים את הכובע עכשיו. דימונה עם ניצחון "קטן" אבל גדול על כפר קסם, עלתה זמנית למקום השלישי, או לרביעי עד השבוע הבא. ממתין לראות ולעודד אתכם נגד שעריים. יללה לליגה הלאומית אתם ראוים, יש לכם ראש עיר מהממממם ומאמן מצוין.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?