סקורר אמיתי. שלומי אלבז (עודד חסין)
מאת: דוניא גנטוס | 28.03.23 | 09:15
חלוץ מ.ס כפר כמא סיים עונה כמלך שערי מחוז יזרעאל של ליגה ג'. אלבז מסכם עונה אישית בסיפוק, אך מאוכזב מהרמה שהציגה קבוצתו
אם תסתכלו על טבלאות מלכי שערים בכל מיני ליגות בעולם באופן אקראי, ברוב המקרים תגלו שמלך השערים מגיעה מאחת מקבוצות הצמרת. במחוז יזרעאל של ליגה ג' הסיפור שונה: את טבלת מלך השערים מוליך בגאון עם סיומה של הליגה הסדירה שלומי אלבז (30) - חלוץ מ.ס כפר כמא, שסיימה את העונה במרכז הטבלה, כשעל 27 שערים מתוך 53 שכבשה חתום אלבז.
שלומי אלבז מסכם את העונה הזו ברגשות מעורבים: "קודם כל, אני רוצה להגיד שהייתה עונה ארוכה ומאתגרת מאוד. מבחינה אישית אני נתתי את כל כולי, הגעתי חדור מוטיבציה לכל משחק במטרה לגרום לקבוצתי לנצח. מבחינה קבוצתית לא השגנו את המטרה שלשמה הגעתי - לעלות ליגה. ויתרנו מהר מדי על תואר האליפות ומבחנתי זאת הייתה אכזבה".
לאורך השנים שלומי אלבז יצר לעצמו מוניטין של חלוץ מצטיין בגזרת ליגה ג'. עם זאת, הוא לא רואה את עצמו בליגות גבוהות וזו הסיבה: "יש לציין גם שמתוך ארבע פעמים בהן סיימתי כמלך השערים, פעמיים עליתי ליגה עם הקבוצות שלי - ובעייני זאת תוצאה מדהימה. אני אשתף אותך, שאני מקבל המון הצעות מקבוצות מליגות בכירות יותר, אבל זה לא סוד שאני עובד בשירותי כבאות והצלה וזאת העבודה העיקרית שלי, שבה אני עוסק וממנה אני מתפרנס. הכדורגל זה המקום שמרגיע אותי".

בנוגע לעונה הבאה שלומי אלבז לא ממהר לקבל החלטות: "המטרות שלי בכל שנה הן ברורות וידועות לכולם והן לעלות ליגה בכל קבוצה שאשחק. כרגע יש מספר הצעות, אבל כמו שאת יודעת העונה רק הסתיימה לה ויש עוד המון זמן לתחילת עונה הבאה. בשלב זה אני מעוניין להנות מהחופש אחרי העונה הארוכה שהייתה".
תגובות
+ הוסף תגובה