אסי חקאק: "ההתעסקות בספורטיביות די מיותרת"

זועם על הדיבורים. אסי חקאק (בן מלניק) זועם על הדיבורים. אסי חקאק (בן מלניק)
הבלם הנהדר והקפטן של שמשון "פזטל" ת"א זועם על הדיבורים סביב חוסר ספורטיביות של קבוצות שונות במחזורים האחרונים והוסיף: "המטרה שלנו לסיים את העונה בצורה הטובה ביותר"

המחזור ה-27 בליגה א' דרום ייפתח בערב כאשר אחד המשחקים המעניינים יהיה הקרב בין שמשון "פזטל" ת"א לעירוני מודיעין. המארחת אומנם מזמן סיימה את העונה אבל במחזורים האחרונים פוגשת מספר יריבות לתחתית הליגה ולכן יש לה השפעה מכרעת על ירידת ליגה.

בשמשון זועמים על הדיבורים מקבוצות שונות על כך שהקבוצה תפגין חוסר ספורטיביות במחזורים האחרונים הבלם והקפטן אסי חקאק, שהגיב בעיין: "אני חושב שכל ההתעסקות הזאת בספורטיביות די מיותרת. אנחנו כבר הוכחנו לא פעם שאנחנו מעל כל הדיבורים האלה". עוד הוסיף הבלם: "אותנו מעניין שמשון תל אביב. המטרה היא לסיים את העונה בצורה הטובה ביותר עבורנו".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
כל הכבוד שמשון
(שמשון הגיבור: 10:58 30-03-2023)
כל הכבוד! הלוואי וכל הקבוצות היו ספורטיביות כמו שמשון
2
ליגה א
(אבירם כץ: 15:23 30-03-2023)
ככה צריך להתנהל כל מועדון שמכבד עצמו בכל אחת מהליגות הנמוכות. שאפו גדול!
3
לכאן
( שעריים: 04:10 31-03-2023)
הפסדתם לעירוני מודיעין אני בטוח אם הייתם זקוקים לנקודות הייתם מנצחים את מודיעין

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?