חגיגה גדולה. שחקני הרצליה (אלכסנדר בוך)
מאת: מיכאל וייסרמן | 14.04.23 | 15:40
הקבוצה של אריאל שיימן חוזרת לליגה השנייה לאחר חמש שנים בליגה א. אלעד בראון צפוי לקבל את הקרדיט. אקסברד, ורטה וניקו אולסק יזומנו בקרוב לשיחות
זהו, זה סוף סוף קרה: מכבי הרצליה חוזרת לליגה הלאומית לאחר חמש שנים בליגה א'. כאשר הקבוצה ירדה בעונת המשחקים 2017/18 היה חשש לעתידה של המועדון ובעיקר היה חשש שהבעלים אריאל שיימן יעזוב, אך זה המשיך ופעל בשקט ובחוכמה עד אשר מצא את הסגל שיביא אותו חזרה לליגה השניה.
בשל אי הצלחה בשנים האחרונות גם העונה החליטו בהרצליה שלא להחתים שחקנים על חוזה ארוך ובחרו שלא להתעסק בעונה הבאה ולכן יצטרכו להתארגן כבר בשבועות הקרובים. היתרון של המועדון הוא בשל הניסיון של שיימן שכבר בנה קבוצות איכותיות בליגה השנייה.
בעקבות ההצלחה נראה כי המאמן אלעד בראון יקבל את הקרדיט בליגה הלאומית. בראוין ייפגש עם ראשי המועדון בכדי לציין מי מהשחקנים מהסגל הנוכחי יתאימו לו גם בליגה הלאומית. בשל העובדה שיש לא מעט שחקנים מנוסים בסגל, לבטח הבלם עופר ורטה, הקשר ניקו אולסק והחלוץ עידו אקסברד יקבלו הצעות חדשות כבר בימים הקרובים. שחקנים נוספים שבמועדון ירצו לראות אותם ממשיכים יהיו עודד בירו, עידן ועקנין, השוער שחר אמסלם, דייגו ניקולייבסקי, רום אליאס וגם אורי אשל. בנוסף, הבלם הותיק והסמל של המועדון, ברק לביא, יקבל הצעה להמשיך גם בליגה השניה.
הבעיה הגדולה של המועדון תהיה סביב המגרש הביתי כאשר האצטדיון בהרצליה אינו כשיר לליגה הלאומית ועל גורמים המעורים בנושא, עלות השיפוץ גבוהה ובעירייה יעדיפו לעזור לקבוצה תקציבית ולהעביר את משחקיה הביתיים למגרש אחר. בין השאר ייבחנו אופציות לאירוח באצטדיונים בר"ג, לוד ורמלה.
תגובות
+ הוסף תגובה