מביש: צפו בתקציר המשחק ובאלימות מהמגרש בבקה

צפויים לעונש חמור. אוהדי בקה צפויים לעונש חמור. אוהדי בקה
רעננה כבשה שער ניצחון בדקה האחרונה של הארכה ולאחריה התפרצו אוהדי בקה והחלו לתקוף את אנשי רעננה, שעדיין נמצאת בחדר ההלבשה

סיום סוער במשחק בין הפועל באקה אל גרביה להפועל רעננה, כאשר הקבוצה מהשרון כבשה שער ניצחון בדקה ה-120 על ידי אליאור סיידר ומיד לאחר השער החלה מהומה במגרש, כאשר אוהדי בקה פרצו למגרש והחלו להתקוטט עם אנשי הספסל של רעננה. על פי אנשי רעננה, גם חלק מאנשי הספסל של בקה היו מעורבים בעימות ואנשי רעננה הזמינו מיד ניידות משטרה, שהגיעו למקום ובשלב זה לא מאפשרים לאנשי רעננה לצאת מחדר ההלבשה. 

"אנחנו מרגישים במלחמה וכלואים בחדר" אמר אחד מאנשי רעננה.

בבקה כלל לא מבינים על מה המהומה וטוענים שאחד מאנשי הספסל של רעננה התגרה בקהל שלהם. יו"ר המועדון, ענאבוסי טאה, אמר בתגובה: "בדרך כלל אנחנו אוהבים במועדון לדבר על הדברים הספורטיביים וההישגים שלנו. אותו קהל שאומרים שפרץ היום לכר הדשא הוא אותו קהל שהפסיד לאיחוד בני שפרעם, קם על רגליו והריע במחיאות כפיים לקבוצה המנצחת. קצת פרופורציות למה שקרה. נפצעו לנו 2 שחקנים במהלך המשחק שעדיין מקבלים טיפול בבית חולים ומתפללים לשלומם , הערך הספורטיבי של המשחק פחת , מה גם שהיינו צריכים לקבל לפחות שני פנדלים בטוחים והשוער של רעננה היה צריך לראות אדום כשהחזיק בידיים שלו את הכדור מחוץ לרחבה. אנחנו מאוד מעריכים את רעננה ומאחלים להם בהצלחה בהמשך הדרך. לצערנו, אליאור סיידר בחר לחגוג מול הספסל שלנו ומול הקהל שלנו ולהתגרות בדרך לא מקצועית , מישהו מהספסל של רעננה סוף המשחק עשה תנועה מגונה לקהל , למרות זאת קהל גדול לא נכנס לכר הדשא אלה קומץ שנעצר , המנתח של דאבל פס רסלאן יונס נכח במקום והופתע מאוד מרמת השיפוט כנ"ל ווסים מואסי הצלם ושווה לעשות כתבה בנפרד מקצועית למשחק הזה ששודר בערוץ הספורט .
עצוב שאנו עוסקים בטפל הדבור הפחות טובים ולא בעיקר שזה ספורט".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
שיפוט רמה ליגה ג למה לא שלחו שופט בכיר שהקהל ייהנה מההחלטות. אחראי ברעננה התגרה בקהל בסיום וצריך להרחיק אותו מהמגרשים
2
משחק של באקה
(אמיר: 21:07 28-04-2023)
למה כבוד הכתב לא כותב שאדון אליאור סיידר התגרה בקהל של באקה סיידר בושה של שחקן
3
בושה
(אוהד: 17:19 28-04-2023)
קבוצה של חיות לתת להם עונש כבד גם להנהלה שנכנסה להרביץ ברברים עופו לו רוצים אותכם
5
שיפוט חד צדדי שלשה פנדלים לבקה נכשל בניהול משחק חשוב למה לא שלחו שופט בכיר למשחק. התוצאה היתה אחרת!!
6
בושה.
(ציון.ש.: 17:07 29-04-2023)
בושה לספורט אם קבוצה צריכה לקבל מכות לאחר ניצחון.. מנהל בקה מספר סיפור שהיה בגרמניה ולא בבקה. בושה ...רעננה קיבלו סטירות ונראו מבוהלים .בלי פוליטיקה.עונש לשחק שנה מחוץ לכפר.
7
בכיינות
(אבי רעננה שלי: 10:44 30-04-2023)
די ליבכות הפסדתם אם אתם מיתנהגים בצורה מגעילה אין לכם מקום בליגות הגבוהות תיבנו לכם קבוצה לעונה הבאה שיהיה לכם בהצלחה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?