בית הדין העליון קבע: הרפורמה תתקיים כבר העונה
התשובות בבית הדין
מאת: מיכאל וייסרמן | 27.06.23 | 23:12
בית הדין העליון קבע כי הרפורמה תתקיים כסדרה. בהתאחדות לכדורגל יבהירו לקבוצות: "תוכלו להכניס מענקי עליה של 250 אלף שקלים"
סאגת הרפורמה של ההתאחדות לכדורגל ככל הנראה הגיעה לסיומה כאשר בית הדין של ההתאחדות לכדורגל קבע כי הרפורמה תתקיים כסדרה כבר מהעונה הקרובה. דייני בית הדין - אסף הדסי, עדי זרנקין ודוד יהב שמעו את הצדדים והחלט לדחות את הערעור של מספר קבוצות הליגה כמו מ.ס דימונה, מכבי יבנה, עירוני מודיעין, הפועל הרצליה, הפועל רעננה, בני זלפה ועוד.
בנימוק כתבו שופטי בית הדין: "נחה דעתנו כי החלטת התאחדות לכדורגל נשוא הערעור באה לאחר הליך סדור, מקצועי, שקוף תוך מתן הזדמנות הוגנת לקבוצות להעיר את הערותיהן. אין צורך לומר שבית הדין איננו רשות מחוקקת ואינו מתקין התקנון".
עוד נודע כי בהתאחדות לכדורגל מתכוונים לכנס את הקבוצות כבר בתחילת השבוע ולהבהיר כי מעבר לשכר השחקנים שיעמוד על מיליון שקל ברוטו, תוכל כל קבוצה להכניס סעיף של מענקי עלייה בלבד עד 250 אלף שקלים וגם יוכלו הקבוצות להוסיף מענקי נקודות מ-45 נקודות ומעלה.
טרם ברור כיצד יגיבו הקבוצות שערערו להחלטה..
תגובות
+ הוסף תגובה