התחילה לעבוד: קלימקין ונקשרי סיכמו במרמורק, רוקח חתם

יישאר ברחובות. טל רוקח יישאר ברחובות. טל רוקח
הקבוצה מרחובות החלה לעבוד תחת המאמן דיוויד ברמן, שבינתיים משאיר את השלד מהעונה שעברה

הפועל מרמורק עוברת בתקופה זו שינוי מהותי. הנהלת המועדון הודיעה על שיתוף פעולה עם הפועל ירושלים מליגת העל, כאשר הקבוצה מהבירה אף קבעה כי מאמן מטעמה, דיוויד ברמן, יאמן את המועדון מליגה א'. ברמן כבר החל לעבוד ובשלב זה רוצה להשאיר את העוגנים של הקבוצה מהעונה שעברה כמו הבלם שון קלימקין והקשר לידור נקשרי. על פי אנשי מרמורק אז השניים נמצאים על סף סיכום במועדון.

מי שכבר חתם בקבוצה הוא הבלם טל רוקח - בוגר מחלקת הנוער של הפועל כפר סבא, שהיה מהמצטיינים בעונה הקודמת וזכה להתעניינות מצד קבוצות בליגה הלאומי,  אך החליט להמשיך במרמורק. 

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
עוד שחקן של כפר סבא מסתובב
(הענק הירוק המקורי : 11:26 08-07-2023)
לא חבל שחקן מצטיין היה צריך להחזיר הבייתה . לנה הבאתם בלם מהפועל הרצליה כשיש בלם מצוין תוצרת בית ? מי מה אתם פוחדים שהנכד לא יראה דקה ? הנכד מתאים למשחק דוק או גולות אי גואוגואים לא לכדורגל מקצועי .
2
נקשרי
(אשקלונה עוד תחזור: 15:41 09-07-2023)
קוראים לו לידור נקשרי דורון זה אבא שלו

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?