מרוצים ממנו. אנטין (מדיה הפועל עירוני באקה)
מאת: דאפר מחאמיד | 17.08.23 | 20:37
למרות מספר הצעות ביניהן גם מהליגה הלאומית, הבלם יישאר בקבוצה לעונה נוספת. בבאקה מרוצים מאוד מהבלם: "שחקן שובר שיוויון"
הפועל עירוני באקה אלגרבייה נערכת לעונה הבאה ובתוך כך השאירה אצלה היום (חמישי) את הבלם דמיטרי אנטין לעונה נוספת לאחר שהיה העוגן של חוליית ההגנה בעונה שעברה.
אנטין (27) שיחק במספר קבוצות בליגה א': הפועל כפר שלם, מ.כ.ע. אור יהודה, הפועל עירוני הרצליה וכאמור בהפועל עירוני באקה בעונה האחרונה.
"אני שמח להמשיך לעונה נוספת בהפועל באקה אלגרבייה", מסר השחקן לאחר החתימה, והוסיף: "המועדון נתן לי את מלוא הביטחון בשביל להצליח ואני בטוח שתהיה לנו עונה מצויינת גם אישית וגם קבוצתית".
יואב אלימלך, סוכנו של השחקן, אמר לאחר החתימה: "אנטין שחקן הגנה מצויין שמביא הרבה רוגע וחוכמת משחק. היו הרבה הצעות משני המחוזות בליגה ט' וגם מהליגה הלאומית, אבל באקה רצתה אותו הכי הרבה. אני בטוח שיעזור לה גם בעונה הבאה".
גם בהנהלת הפועל באקה הגיבו על החתימה: "דימטרי הוא הבלם הטוב ביותר בשני המחוזות של חיגה א', הוא שחקן שובר שיוויון. אנחנו מאוד מעריכים אותו ומאמינים ביכולות שלו ושמחים שהוא ממשיך איתנו לעונה נוספת".
תגובות
+ הוסף תגובה