מחוזקים: רון אשכנזי ולידור נקשרי חתמו בהפועל מרמורק

עזב את כפר קאסם. אשכנזי (הפועל מרמורק) עזב את כפר קאסם. אשכנזי (הפועל מרמורק)
פרסום ראשון: הקבוצה של דיוויד ברמן ממשיכה להתחזק והחזירה לשורותיה את החלוץ שחתם בליגה הלאומית ואת הקשר שהיה מבוקש ברמת השרון

 הפועל מרמורק ממשיכה לבנות את עצמה מחדש ולאחר שבנתה בעיקר על שחקנים צעירים אז השבוע החליט המאמן דיוויד ברמן וההנהלה להתחזק במספר שחקנים בכירים ולאחר הצטרפותו של החלוץ אלירן שמש אז היום חתמו גם הקשר לידור נקשרי והחלוץ רון אשכנזי.

נקשרי התחיל את העונה שעברה בעירוני מודיעין ובמהלך העונה עבר למרמורק והיה אחד השחקנים המשמעותיים במועדון. הקיץ רצה נקשרי למצוא מקום בליגה הלאומית אך לבסוף נשאר ברחובות. אשכנזי שגדל במכבי נתניה ואף שיחק במכבי קביליו יפו כבר חתם הקיץ במועדון ספורט כפר קאסם מהליגה הלאומית אך כאשר ראה שלא זוכה לדקות משחק מרובות בחר לעזוב ולחזור לקבוצה של ברמן.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
טוב מאוד
(הוגה דעות : 21:58 06-09-2023)
ראיתי שגם נאור כהן נשאר בסגל וכן חזר אמבה . ועדיין צריך לחזק את ההגנה אחרי שקלימקין ואשרם עלו ליגה . יאללה מרמורק!!
2
מי הביא
(מעניין: 23:00 06-09-2023)
מעניין מי הביא שנה שעברה את השחקנים שהחתימו משנה שעברה?
3
אן על שעריים
(אחמד: 07:03 07-09-2023)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?