ניצחון שני ברציפות לצהובים (מדיה מכבי עירוני אשדוד)
מאת: אביחי דלאל | 14.09.23 | 11:29
הצהובים המשיכו בפתיחת העונה הנהדרת שלהם. הבלם לני טייב כבש משחק שני ברציפות: ״מוקדם להצהיר כוונות״
מכבי עירוני אשדוד ניצחה אמש (רביעי) את שמשון כפר קאסם 0:2 והמשיכה את פתיחת העונה הנהדרת שלה, כשהיא עדיין בלתי מנוצחת, לאחר ניצחון על מכבי קריית מלאכי במשחק הפתיחה של הליגה וניצחון בדרבי בדו קרב פנדלים בגביע.
הבלם לני טייב כבש את השער הראשון בנגיחה לאחר כדור קרן, זהו השער השני שלו העונה, משחק שני ברציפות. בדקה ה-90, טל לוי הצעיר פרץ באגף השמאלי ועשה מבצע אישי נהדר, שהסתיים במסירה לאיליי אלימלך שהמשיך פנימה וקבע את תוצאת הסיום.
טייב סיכם את המשחק: ״הגענו למשחק מוכנים בידיעה שיהיה קשה לפרוץ את ההגנה הנמוכה של כפר קאסם וגילינו הרבה סבלנות עד שהשער הגיע ופתח את המשחק כמו שרצינו״.
על פתיחת העונה הנהדרת של הקבוצה אמר: ״פתיחה מעולה. התכוננו לעונה כמו שצריך, אנחנו בכושר מעולה ומקווים להמשיך ככה, אנחנו נמשיך בדרך הזאת דרך עבודה קשה באימונים״.
על פתיחת העונה שלו שכללה כיבוש שני שערים ושני שערים נקיים מבחינה הגנתית, אמר: ״כיף גדול. חשוב לנו מאוד לא לספוג ולשמור על שער נקי. גולים זה תמיד כיף וזה הבונוס, שמח שהגיעו בשני המשחקים. אנחנו נמשיך בדרך הזאת. אנחנו לא מתייחסים לרעשי רקע, אנחנו מרוכזים בעבודה קשה, הצוות והמאמן עושים עבודה נהדרת ומכינים אותנו לכל משחק בצורה הטובה ביותר. הקהל הגדול שיש בעירוני שבא כל שבוע ודוחף אותנו ונותן לנו כוחות מבחוץ לא מובן מאליו״.
על הכוונות של מכבי עירוני אשדוד לעונה הקרובה אמר: ״אנחנו עדיין בשלב מוקדם של העונה, אמנם פתחנו טוב אבל מוקדם להצהיר על כוונות. מכוונים גבוה תמיד. אני חושב שסוד הקסם הוא כמו שאמרתי העבודה הקשה, המחויבות והפרגון של כל אחד ואחד בקבוצה. כל אחד נותן את כל כולו במשחק וזה בא לידי ביטוי״.
תגובות
+ הוסף תגובה