חרבאוי: "כולם צריכים להתחשב בכולם - רוצה לחזור ולסיים עונה מלאה"

חרבאוי (אמיר חאג' יחיא) חרבאוי (אמיר חאג' יחיא)
קשר הפועל כפר כנא מעוניין שהליגה תשוב כבר בדצמבר, אך בו בזמן מודע לסכנות: "יהיו הרבה פציעות והרמה תרד, זה לא אידיאלי"

מדינת ישראל נכנסת ליומה ה-37 של המלחמה, בהתאחדות לכדורגל כיוונו להחזיר את ליגה א' למגרשים כבר בתחילת החודש הבא. קשרה של הפועל כפר כנא מליגה א' צפון, ואיל חירבאוי, מאמין ורוצה לחזור לליגה ולהשלים אפילו 30 מחזורים כסדרה, אך בו בזמן הוא מבין את ההשלכות שדבר כזה יביא. 

חרבאוי התייחס להחלטת ההתאחדות: "זו החלטה נכונה, למרות שהמצב קשה וכולם נגד המצב במדינה. אבל צריך להמשיך בחיים, אנחנו לא יודעים כמה זמן יישאר המצב הזה ואנחנו לא יכולים לעצור הכל ולא לשחק כדורגל חצי שנה או שנה".
 
בנוגע לפגיעה האפשרית ביכולות הכלכליות של הקבוצה, אמר: "אין ספק שכל המדינה נפגעה מזה, אני מאמין שקבוצות יגיעו להסדר עם השחקנים, אין מה לעשות, זו תקופה קשה שכולם צריכים להתגבש ולעבור אותה. גם אם זה קיצוץ, או הורדה של משכורת אחת. כולם צריכים להתחשב בכולם ולעבור את זה". 
 
על החזרה האפשרית אמר: "ההכנה לא אידיאלית, זה יגרום להרבה פציעות ויפגע ביכולת. זה מצב שלא בידינו, זה נכפה עלינו, יהיה הרבה פציעות ורמת השחקנים תרד בגלל המצב".
 
בנוגע לאפשרות שהליגה לא תסתיים, אמר חרבאוי: "עבר לי בראש סיטואציה שהליגה לא תסתיים כסדרה, ואני מאמין שזה גם מה שיהיה. אבל זה עצוב לי, אני רוצה לחזור לשחק ולסיים אותה עם שלושים משחקים. אני מאמין שאפשר, לא יהיה קל אבל אינשאללה יסתדר לכולם"


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?