שמרה על הפסגה: ניצחון חשוב לכפר שלם על הרצליה
שער נהדר. אינברום (בן מלניק)
מאת: מיכאל וייסרמן | 14.12.23 | 11:47
מוליכת הליגה העלתה הילוך במחצית השנייה וכבשה שני שערים. שוהם: "הצלחנו להשאיר את הרצליה על אפס מצבים"
הפועל הרצליה והפועל כפר שלם נפגשו אתמול למשחק שהיה אמור להיות קרב בין שתי הקבוצות שרוצות להילחם בסוף העונה על עליית ליגה אבל לאחר המשחק התברר כי רק כפר שלם נמצאת בכיוון הנכון ואילו הרצליה ממשיכה להתרחק מהמקום הראשון.
המחצית הראשונה הייתה שוות כוחות אבל ללא הזדמנויות ממשיות אבל המחצית השנייה כבר הייתה במעמד חד צדדי של הפועל כפר שלם. אייל אינברום העלה את כפר שלם בדקה ה-57 וחמש דקות מאוחר יותר הגיע השער השני של רוי פרץ. גם לאחר שני השערים ניסתה הרצליה לחזור אבל כפר שלם הייתה טובה יותר ואף סיימה את המשחק עם שער נקי.
מאמן כפר שלם, נועם שוהם, סיכם: " חזרנו מהפגרה הארוכה עם ניצחון חשוב. באנו צנועים , מחוייבים ולקחנו את הנקודות. מחצית ראשונה אומנם הייתה בשליטה שלנו אבל לא היינו מספיק חכמים ולא ייצרנו מספיק מצבים. חצי שני דחפנו את המשחק יותר מהר קדימה ייצרנו מצבים אומנם לא מספיק אבל הכי חשוב שכבשנו פעמיים והצלחנו להשאיר קבוצה מוכשרת ומאומנת כמו הרצליה על אפס מצבים".
עוד הוסיף: "אנחנו לא שמחים בימים הקשים שהמדינה נמצאת אז אגיד שנהייה מסופקים מהניצחון , נמשיך לאחל לחזרת החטופים , נתפלל לשלומם של החיילים וכל הזמן נזכור שבזכותם אנחנו יכולים לעשות את הדבר שאנחנו כל כך אוהבים וזה לשחק כדורגל".
תגובות
+ הוסף תגובה