הדרבי של רחובות אדום: נבחרת המחזור השישי בליגה א' דרום
נבחרת המחזור במחוז דרום
מאת: מיכאל וייסרמן | 20.12.23 | 19:24
הפועל מרמורק ניצחה בדרבי, מ.כ חולון ירמיהו, מוליכת הטבלה חגגה על נורדיה והפועל לוד הפתיעה את מכבי יבנה | ה-11 של המחזור
המחזור השישי של ליגה א' דרום התחיל ביום חמישי שעבר ונגמר אמש (שלישי) הפועל מרמורק חגגה עם רביעייה בדרבי, מכבי יבנה הובכה על ידי הפועל לוד, חולון הביסה את נורדיה ומכבי קריית מלאכי הפכה פיגור של 1:0 לשמשון כפר קאסם, לניצחון ענק של 1:3. אתר "דאבל פס" בחר את 11 השחקנים שכיכבו במחזור השישי.
נבחרת המחזור: עמית קרן (מ.כ חולון "ירמיהו") - השוער המצוין ממשיך לשמור על רשת נקייה וכמות השערים הנמוכה ביותר בליגה עד כה העונה.
בן רוזוליו (מ.כ חולון "ירמיהו") - השחקן, שכבר שיחק במספר תפקידים, הוסט לעמדת המגן השמאלי ובהמשך המשחק הוסט לעמדת הקישור וגם שם הצטיין.
עוז סיטון ( הפועל הרצליה) - הבלם, ששיחק שנים רבות בירושלים ובמכבי עירוני אשדוד, הגיע להרצליה ולא סתם שבמועדון מהשרון התעקשו וזה היה משמעותי מול ההתקפות של דימונה.
טל בנש (הפועל מרמורק) - הבלם, שהגיע רק לפני שבועיים, הפך מאז הפגרה לאחד השחקנים המשמעותיים גם במנהיגות שלו על כר הדשא וגם בחדר ההלבשה.
דניאל אגמי (הפועל לוד) - השחקן, ששיחק במספר מועדונים בשתי המחוזות, הצטיין בשני צידי המגרש והביא שלוש נקודות מפתיעות לקבוצתו מול יבנה.
יניב שגב (הפועל הרצליה) - ה'דינמו' הגדול של הקבוצה. המאמן עידן דוד סימן את הקשר כשחקן המשמעותי ביותר שיביא לו את הניצחון ושגב החזיר למאמנו ולקבוצתו על המגרש.
אופק יפרח (הפועל לוד) - הקשר אולי נחשב לשחקן המנוסה ביותר בסגל של לוד שהגיע בפגרת המלחמה, ובינתיים הקבוצה רשמה שני ניצחונות ברציפות.
לישי ביטון (מכבי קריית מלאכי) - השחקן הוותיק, שמזוהה עם הכדורגל באשדוד, עבר הקיץ למלאכי והיה הגורם העיקרי למהפך מול שמשון כפר קאסם.
סהר ברמי (מ.כ חולון "ירמיהו") - אחד משחקני המחזור והגורם הבולט בניצחון של חולון על נורדיה. ברמי כבש צמד שערים מהיפים שנראו בשנים האחרונות בליגה א'.
גיא אמסלם (עירוני מודיעין) - אחד החלוצים הטובים בליגה שהביא נקודה יקרה לקבוצתו בקרב ישיר מול שמשון תל אביב.
רון אשכנזי (הפועל מרמורק) - השחקן שהתחיל את העונה בליגה הלאומית חזר למרמורק והתפוצץ דווקא במשחק הדרבי מול שעריים.
מאמן המחזור: רונן ויינשטיין (הפועל מרמורק) ומוסא בן חיים (מ.כ חולון "ירמיהו")
מאמנים רבים רשמו ניצחונות גדולים במחזור האחרון אבל שתי הניצחונות הגדולים שייכים להפועל מרמורק בדרבי של רחובות ובמשחק של רונן ויינשטיין שחזר לליגה א' דרום. מוסא בן חיים יצא לאחד ממשחקי החוץ הקשים בליגה ועשה שחמט לבית"ר נורדיה.
תגובות
+ הוסף תגובה