אפקט איתי לוי: ניצחון חשוב לשעריים על שמשון תל אביב
חזר למסלול. שוהם
מאת: מיכאל וייסרמן | 29.12.23 | 14:07
הזמר הגיע לראשונה כחבר ההנהלה וצפה ביחד עם היו"ר מני סוויסה בניצחון משמעותי על שמשון תל אביב
מכבי שעריים הובכה בשבוע שעבר בשתי תבוסות קשות אבל האוהדים הרבים של המועדון קיבלו בשורה משמחת כאשר הזמר הבכיר, איתי לוי, שגם אוהד הקבוצה החליט להשקיע מזמנו ומכספו והצטרף להנהלת המועדון. לוי החליטו כי ביחד עם היו"ר מני סוויסה רוצה להוביל את המועדון לליגות גבוהות יותר וכבר במשחק הראשון רשם ניצחון גדול על שמשון תל אביב בתוצאה 0:1.
כבר לפני המשחק שוחח לוי עם השחקנים וביקש מהם להביא את מלוא המחויבות ואכן שחקני שעריים הציגו את המשחק הטוב ביותר של הקבוצה מבחינה הגנתית ואף הצליחו לשמור על שער נקי מול שמשון שנחשבת לקבוצת התקפה איכותית. מעבר לכך דניאל קוניצקי הצליח לכבוש את שער הניצחון.
סוויסה: "אני שמח שאדם ואוהד מיוחד כמו איתי לוי הצטרף אלינו. זה יעזור לנו בהכל ומעבר לכך אני שמח שהשחקנים התעשתו מהשבוע הקשה שעבר עלינו מבחינה מקצועית וחזרו לרוח של המועדון שלנו".
תגובות
+ הוסף תגובה