״יש פערים שצריך לפתור״: מכבי עירוני אשדוד פנתה לויקטור גניש

גניש גניש
המאמן קיבל פנייה מהקבוצה ואף נפגש עם חברי הנהלה. כעת ברוך דגו מאמן זמנית את הקבוצה. גורם בקבוצה: ״אין סיכום ואין כלום״

 מכבי עירוני אשדוד פנתה לויקטור גניש לאימון הקבוצה, במקומו של אלי כהן. נערכה פגישה של גניש עם חברי ההנהלה בקבוצה ושם עלתה האפשרות שיאמן את הקבוצה, אך קיים פער בין הצדדים.
 
גורמים בעירוני אשדוד אישר כי נעשתה פנייה להגיד אך הוסיפו: ״אלי כהן התפטר ולא מגיע למועדון. זהו פשוט. כרגע ברוך דגו מאמן זמני עד שנסגור עם מאמן מתאים. ישבנו עם ויקטור גניש, אבל הוא לא חתום ולא כלום, אין סיכום. צריך כמה דברים לפתור״.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
שום מאמן לא טוב להם
(שרון: 14:08 02-01-2024)
לא יעזור שום דבר אף מאמן לא טוב להם אחד פוטר שעלה ליגה אחד פוטר שהיה מקום שני אחד פוטר שוב אחרי עליית ליגה אחד פוטר כי לא הסכים עם הקהל אחד פוטר כי לא ניצח את כל המשחקים . מי שיבוא לשם לא יכול להצליח גם אם מוריניו יבוא יגידו שהוא על הפנים .

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?