נשברה הבצורת: ניצחון חשוב למגדל העמק על כפר כנא

שלושת הכובשים של מגדל העמק שלושת הכובשים של מגדל העמק
מחצית שניה עם יכולת טובה הספיקה לקבוצתו של סייג לרשום ניצחון אחרי בצורת של שישה משחקים. חלאיילה, כהן ודהן כבשו

במגדל העמק ידעו ערב המשחק שכל תוצאה מלבד ניצחון מול הפועל כפר כנא לא תתקבל. הקבוצה של פטריסיו סייג לא הצליחה לרשום ניצחון אחרי פגרת המלחמה וספרה שישה משחקים רצופים בהם לא ניצחה. מנגד, כפר כנא עמוסת הבעיות בעמדת המאמן, ניצחה במחזור האחרון את זלפה 3:4 וקיוותה לרשום ניצחון שני רצוף.

המשחק החל בשליטה של כפר כנא שדי הפתיעה את מגדל העמק. האורחת שלטה בהנעת הכדור, הייתה מסוכנת יותר מול שערו של ליאב זלקינד ובקרב המארחת ניכר הלחץ בעקבות היכולת הלא טובה.

למרות זאת, בדקה ה-26 כדור חופשי לזכות מגדל העמק הוגבה לרחבה, אביב כהן נגח ראשון והותיר את עזת חלאיילה לבדו מול שער חשוף, 0:1 למגדל העמק.

כשהיה נדמה שחניכיו של סייג יחפשו את השני, השיוויון הגיע על סף סיום המחצית הראשונה כשכדור קרן של האורחת נחת על ראשו של מוחמד רביע שנגח פנימה וקבע שיוויון 1:1.

החצי השני היה שונה לגמרי. שחקני מגדל העמק יצאוא חרת מחדר ההלבשה וכבר בדקה ה-54 החזירו את היתרון כאשר חן ידען הגביה כדור לרחבה, הפעם אביב כהן שבישל את הראשון כבש את השני בנגיחה, 1:2.

כפר כנא חיפשה לחזור למשחק כאשר שי אלגרבלי יכל היה לכבוש את השיוויון, אך החליק בתוך הרחבה והניסיון המסוכן שלו התפספס.

בדקה ה-84 הגיע השער השלישי שהיה שייך כולו לספסל. מוחמד מחאג'נה שעלה מהספסל התרומם נהדר ונגח כדור שהשאיר את להב דהן בתוך הרחבה מול שוער כפר כנא, דהן לא התבלבל וגלגל פנימה, 1:3 בסיום.

מי שעמד על הקווים בכפר כנא, שטרם החתימה מאמן חדש לאחר סיום דרכו של משה וייצמן, הוא מאמן קבוצת הנוער של המועדון, אדהם טאהא, שסיכם את המשחק ודיבר על העתיד שלו: "בעשרים הדקות הראשונות עמדנו טוב על המגרש והגענו לכמה מצבי הבקעה אבל לא הצלחנו לכבוש. הם הגיעו להזדמנות הראשונה ממצב נייח והצליחו להבקיע. ניסינו לחזור למשחק והצלחנו להשוות. במחצית השניה הגענו למספר מצבים אבל שוב ספגנו ממצב נייח. העברתי רק שני אימונים והבטחתי שאעמוד על הקווים במשחק הזה אבל אני לא יודע מה יהיה בהמשך".

בצד המנצח נשמעה אנחת רווחה והמאמן המנצח, פטריסיו סייג, בטוח שיש לו קבוצה טובה שהיתה קצת לחוצה: "זה היה אחד המשחקים הקשים בתקופה האחרונה. כפר כנא הגיעו ללא מאמן קבוע אבל עשו הכל כדי לנצח והקשו עלינו ואני בטוח שיקשו על הרבה קבוצות בליגה. אני שמח שניצחנו ואני יודע שיש לי קבוצה מאוד טובה ובגלל זה היתה אכזבה גדולה שלא השגנו עד עכשיו מספיק נקודות. אני מאמין שניצחון הזה יביא אותנו לדברים יותר טובים".

 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?