ניצחון שביעי ברציפות לרעננה: נבחרת המחזור ה-11 ליגה א' צפון

הנבחרת הצפונית הנבחרת הצפונית
הפועל רעננה ניצחה את קרית ים, צעירי אום אל פחם ובאקה אל גרבייה סיימו בתיקו. אלו ה-11 של המחזור

המחזור ה-11 בליגה א' צפון הסתיים עם שני משחקי צמרת מרכזיים. הפועל רעננה רשמה את ניצחונה השביעי ברציפות בליגה והפעם על מ.ס קרית ים, צעירי אום אל פחם ובאקה נפרדו בתיקו 2:2. אלו 11 השחקנים המצטיינים של המחזור.

נבחרת המחזור:
עמית סוארי (עירוני נשר) - למרות שספג שער בדקות הסיום של המשחק, הוא היה האחראי הבלעדי לכך שקבוצתו לא ספגה עוד שערים, והציל את קבוצתו משלושה מצבי הבקעה בטוחים של שחקני מכבי קריית ביאליק/אתא.
 
עודאי מחאמיד (הפועל בני זלפה) - שרף את צד ימין, לא נח לרגע, עשה עבודה הגנתית בצורה יוצאת מן הכלל ולא שכח מדי פעם לתמוך בהתקפה וייצר מספר מצבי התקפה לחלוצים.
 
אוראל כהן (מ.ס טירה) - עשה עבודה שקטה וחכמה בהגנת טירה. ניטרל את התקפת כאוכב בצורה נהדרת והיה התחנה האחרונה בהגנת טירה.
 
מאור גד (הפועל רעננה) - היה יציב מאוד במשחק ההגנה ובעיקר ביטל את צעדיו של אליאור סיידר, חלוץ קרית ים. היה התחנה האחרונה בהגנת רעננה.
 
מוחמד מהדי (הפועל מגדל העמק) -  הקשר האחורי הבלתי נגמר סיפק שוב משחק יוצא מן הכלל, הצליח להחזיק את מרכז השדה ולהיות המנוע של הקבוצה.
 
מוחמד מחאמיד (צעירי אום אל פחם) - הגרזן במרכז השדה של אום אל פחם. עשה עבודה נהדרת בקישור האחורי ומנגד תמך המון בהתקפה, זה השתלם, כשכבש את שער השיוויון לקבוצתו.

מוחמד מחאמיד (דאפר מחאמיד)
רואי בולגנים (מ.ס צעירי כפר כנא) -  משחק מצויין לקשר המוכשר מכפר כנא, היה בכול מקום במשחק וקינח בכיבוש צמד שערים לקבוצתו.
 
ליאל כהן (הפועל עירוני באקה אל גרבייה) - זה השבוע השני ברציפות שהשחקן מצטיין, והשבוע הוא סיפק חתיכת משחק, היה בכול מקום במגרש, תי'ל בהגנה, עזר בהתקפה ובעיקר בצד שמאל וקינח בכיבוש שער נהדר לקבוצתו.

יונתן שגיב (הפועל בני זלפה) - היה פעיל מאוד בקישור ההתקפי של זלפה. סיפק הרבה כדורים לחלוצים. היה נייד ופעיל בחלק ההתקפי וקינח בכיבוש השער הראשון לזלפה.
 
פיראס גנאיים (מ.ס טירה) - היה פעיל מאוד בחלק ההתקפי של טירה. הטריד את הגנת כאוכב פעם אחר פעם וסיים את המשחק בכיבוש השער הראשון ובישול השער השני של טירה.
 
עזאת חלאילה (הפועל מגדל העמק) - כבש צמד שערים במשחק חוץ קשה בטייבה, הניצחון חתום על שמו. חלאילה עלה למקום הראשון בטבלת מלך השערים של הליגה והוא סופר כבר תשעה שערים העונה. 
 
מאמן המחזור: אסי אלימלך (הפועל רעננה)
למרות שרמת הכדורגל לא התעלתה לרמה גבוהה, הפועל רעננה רשמה ניצחון חשוב על מ.ס קרית ים 2:1 ופתחה פער של ארבע נקודות מהשנייה טירה. אלימלך מסר בתגובה לבחירתו: "מודה לאתר 'דאבל פס' על הבחירה בי למאמן המחזור, אני שמח מאוד שידענו לחזור מפיגור מוקדם ולנצח. אנחנו צריכים להמשיך לעבוד קשה ולהתקדם ממשחק למשחק. גאה מאוד בחברה שלי".

אסי אלימלך (דאפר מחאמיד)


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?