5 שערים ו-3 כרטיסים אדומים: אום אל פחם ניצחה את טייבה

אום אל פחם חוגגת (דאפר מחאמיד) אום אל פחם חוגגת (דאפר מחאמיד)
משחק מטורף בין אום אל פחם לטייבה, אמיר אבו ניל וחלאילה כבשו לאום אל פחם, אבו עיג׳ו ואבו ענזה כבשו לטייבה

צעירי אום אל פחם אירחה אתמול (שבת) את צעירי טייבה. המארחים ניצחו 2:3 במשחק מטורף שכלל שלושה מורחקים משתי הקבוצות.

אום אל פחם פתחה את המשחק טוב מאוד וכבר בדקה ה-8 אחמד חלאילה קיבל את הכדור על קו ה-16, בעט שטוח לפינה וקבע 1:0 לצעירי אום אל פחם.
 
טייבה התחילה לשחק ולצאת להתקפות. בדקה ה-25 מוחמד אל עיג׳ו הרים כדור קרן לתוך רחבת אום אל פחם ומצא את מוראד אבו ענזה הוותיק והמנוסה, שנגח מחמישה מטרים והשווה את התוצאה ל-1:1. התוצאה נשמרה עד לסיום המחצית הראשונה, שתי הקבוצות ניסו להבקיע אך לא הגיעו להתקפות מסוכנות במיוחד.

חגיגות באום אל פחם (דאפר מחאמיד)
המחצית השנייה התחילה שקולה, עד הדקה ה-57, בהתקפה של אום אל פחם הורמה הגבהה לרחבת טייבה, אחמד חלאילה נגח לקורה ופנימה ואום אל פחם עלתה ל-1:2. בדקה ה-65, מכה קשה לטייבה עם הרחקתו של איאד עסאם. בדקה ה-75, בעג׳את באשיר ניצב מול שוער טייבה ובעט לידיו.

בדקה ה-83, קרן לאום אל פחם ושם נמצא אמיר אבו ניל, שעלה מהספסל ונגח פנימה וקבע 1:3. טייבה לא נשברה, בדקה ה-87, מוחמד אבו עיג׳ו בעט שוב כדור מסובב מקצה הרחבה כדור מסובב וצימק את התוצאה ל-2:3. בדקה ה-90 אדמונד שמס הורחק באדום ישיר, עמוק בתוספת הזמן, קאסם נג׳אר מאום אל פחם הורחק גם הוא, טייבה המשיכה בלחץ ובדקה ה-95 היא כבשה אך השופט והקוון פסלו את השער. המשחק המטורף נגמר בתוצאה 2:3 לאום אל פחם.

צפו בתגובות למשחק:
 


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
ליגה ז
(עאמר: 18:56 04-02-2024)
ובסוף חייבים לשחד את השופט כדי לקחת 3 נקודות !! חחח 18 שחקני רכב , מאמנים , משכורות , כותרות אפס שחקני בית , ובסוף קונים את השופט
2
איפה ויצמן יער שיתעוררו נהיה מגעיל מדי צריך לחקור את הקוון ערן דדון פעם שניה תוך שבועיים פוסל לנו שער חוקי ,שחקנים וקבוצותו מתעסקים בהמורים ומכירות אבל גם שופטים זה יותר מדי ,ליגה מסריחה ומגעילה
3
קוון מושחת
(אולטראס טייבה : 07:38 05-02-2024)
ערן דדון קוון מושחת כל הליגה הזאת מושחתים בושה וחרפה לכדורגל ולהיתאחדות לא רואים את השחיתות????? תוצאות הזויות מכירות משחקים כל שבוע אתם עיוורים???
4
אין נבדל
(הכול מכור : 15:47 05-02-2024)
קוון מכור זלפה. כפר כנא. בועינה מוכרים משחקים אשקרא גועל נפש של כדורגל בושה להתאחדות איפה החקירות שאמרתם איפה משרד החקירות שחוקר את זלפה. כפר כנא. בועינה מה יצא למה לא מדברים בושה ליגה מסריחה ומגעילה. בושה להתאחדות
5
לטייבה הכל מתקזז ניצחתם בקה בעזרת השופט
(לטייבה הכל מתקזז ניצחתם בקה כך: 16:11 05-02-2024)
6
נבדל היה
(אני לא אוהד לשתי הקבוצות : 16:17 05-02-2024)
נבדל היה וברור לא מדובר בשחקן שקבש את השער החלוץ שהיה בין שתי שחקנים מאום אלפחם. הוא הפריע למהלך השער אומנם שלא נגע בכדור

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?