אופיר רגב: "חי אבייב חבר טוב אבל הוא לא מוריניו"
רוצים עוד ניצחון. שחקני לוד (אבי רביבו)
מאת: מיכאל וייסרמן | 21.02.24 | 07:06
לאחר הניצחון על כפר שלם מאמינים בהפועל לוד שגם שמשון תל אביב תצא מהמשחק הקרוב ללא נקודות. עוד הוסיף הבעלים: "שמשון תל אביב זאת לא לאציו"
המחזור ה-17 של המחוז הדרומי ייפתח היום (רביעי) עם קרב מעניין בין שמשון תל אביב להפועל לוד. המארחת מגיעה למשחק לאחר תיקו מאופס ואילו לוד עשתה ניצחון ענק על הפועל כפר שלם ורוצה המשכיות גם מול שמשון.
כמו מול לוד גם הפעם נראה בעלי הקבוצה, אופיר רגב, לא חושב שהוא אנדרדוג ואמר לקראת המפגש: "במחזור שעבר ניצחנו קבוצה חזקה ומגובשת שנמצאת במום הראשון אבל כבר אמרתי שהם לא יובנטוס. לא טעיתי בשום דבר שאמרתי וגם כעת אני חושב שמשון תל אביב קבוצה לא פחות חזקה מכפר שלם. לשמשון יש גם מאמן מצוין כמו חי אבייב אבל הוא לא מוריניו ושמשון לא לאציו".
עוד הוסיף רגב: "כל פעם אבייב מדבר על קו 5 או קו 6 אבל אני מציע לו לשנות את השיטה כי השיטה שאנחנו באים איתה עוד לא הייתה בכדורגל הישראלי וכולם ייראו זאת ומציע לכולם לצחוק אחרי המשחק ולוד תישאר בליגה".
תגובות
+ הוסף תגובה