מחצית אחת הספיקה: דימונה הביסה את לוד

שער חשוב. מוסקוביץ'  (מ.ס דימונה) שער חשוב. מוסקוביץ' (מ.ס דימונה)
הקבוצה של שמעון ביטון הציגה יכולת חלשה במחצית הראשונה אבל השתפרה במחצית השנייה וניצחה את לוד החלשה. מוסקוביץ': "שמח שכבשתי ובעיקר שעזרתי לקבוצה בניצחון חשוב"

מועדון ספורט דימונה ספגה הפסד כואב ביום שישי האחרון במשחק העונה מול הפועל כפר שלם והיה חשש בקרב ראשי המועדון לגבי הפן המנטאלי של השחקנים.

במחצית הראשונה דימונה הציגה יכולה חלשה ונראתה כבויה כאשר בהפסקת המחצית גערו ראשי הקבוצה בשחקנים שעלו אחרת למחצית השנייה וכבר בדקה ה-47 פתחו בסערה כאשר החלוץ, דור מוסקוביץ', העלה את קבוצתו ליתרון.

דימונה המשיכה להרשים והמאמן שמעון ביטון גם ביצע חילופים התקפיים והעלה את אליאור משעלי וחי בוזגלו והשניים כבשו עוד שני שערים ושלחו את לוד לחפש נקודות במקום אחר.

מוסקוביץ' אמר לאחר הניצחון: "אני שמח שכבשתי אבל בעיקר אני שמח שעזרתי לקבוצה לנצח במגרש קשה מול קבוצה קשה שעשתה, עושה ותעשה הרבה בעיות לקבוצות הצמרת. נמשיך לעבוד קשה ונתכונן למשחק הקרוב מול עירוני קריית מלאכי בכדי להמשיך ולנצח".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מיכאל וייסרמן
(יורם: 11:41 27-02-2024)
כנראה ישבת בבית ..כי במחצית הראשונה היה לדימונה לפחות 4 מצבים של 100%גולים ..והכדור לא רצה להיכנס חחחח.אתה בדיחה גדולה .
2
יפה מאוד
(אייל: 14:13 27-02-2024)
דיווח מצוין אבל מה התוצאה ? נראה לי ששכחת את הפרט החשוב!?
3
יפה מאוד
(אייל: 14:13 27-02-2024)
דיווח מצוין אבל מה התוצאה ? נראה לי ששכחת את הפרט החשוב!?
4
לוד
(אבי: 17:05 27-02-2024)
חחח איפה רגב לא דיבר השבוע מתי שהוא מדבר לוד,מנצחת חחח
5
הראשונים כפר שלם ודימונ@
(גוגו: 07:41 28-02-2024)
רק ירמיהו עיר של מנצחים
6
דימונה או כפר שלם
(חיים: 15:56 28-02-2024)
??

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?