ליגה ג' שרון מציגה: דרבי כפר-סבאי כמשחק עונה

מגיעים מהמקום הראשון. בית מגיעים מהמקום הראשון. בית"ר כפ"ס
לראשונה מזה שש שנים ייערך דרבי בעיר השרונית כשבית"ר המוליכה תארח את מ.כ. שדולקת אחריה. מנכ"ל בית"ר, אלברט זנפט: "יחסי הכוחות מאוד שקולים"

העיר כפ"ס לובשת חג כשלראשונה מזה שש שנים הולך להתקיים דרבי בעיר ולא סתם דרבי - משחק עונה של ליגה ג' מחוז שרון.
 
המוליכה, בית"ר כפ"ס, מארחת את מ.כ. כפ"ס, קבוצת האוהדים החדשה שהוקמה השנה, שנמצאת במקום השני, ארבע נקודות פחות מהפסגה, כששתי הקבוצות שמו להן כמטרה לפני פתיחת העונה לעלות בסיומה לליגה ב'. המשחק ייערך באצטדיון לויטה מחר (שישי) בשעה 14:00.
 
הפעם האחרונה בה נערך דרבי בעיר היה בינואר 2018 במסגרת שמינית גמר גביע המדינה, כשהפועל מהליגה הלאומית גברה 1:3 על בית"ר מליגה א' ועלתה לרבע הגמר. אגב, מי שאימן אז את בית"ר היה נועם שוהם ואת הפועל הדריך לא פחות ולא יותר מאשר מסאי דגו.
 
אם נחפש מתי התקיים דרבי במסגרת הליגה, צריך ללכת עד לעונת 2003/4, אז הפועל עלייה כפ"ס המיתולוגית, שכבר לא קיימת, הפסידה 3:1 לבית"ר במסגרת ליגה ג' שרון.

מ.כ. כפ"ס, או בלשון האוהדים "כפ"ס של האוהדים 1928", הוקמה העונה כקונטרה להפועל המיתולוגית מהליגה הלאומית, לאחר שהאוהדים מאסו בהתנהלות ההנהלה. אצל הירוקים משחקים לא מעט שמות מעניינים ובין השאר עומר פדידה, מור שקד, שאדי וחמודה ואפילו אלעד שיק, אקס בית"ר כפ"ס, שאף שיחק במדיה באותו דרבי בגביע מול הפועל לפני שש שנים.

מ.כ. פתחה את העונה מצויין כשלאחר שמונה משחקים ששיחקה היו לה שמונה ניצחונות, אז הגיע הפסד 0:2 להשרון נתניה, אבל הירוקים התעשתו והשיגו עוד שלושה ניצחונות רצופים, בדרך למאזן של 11 ניצחונות והפסד ב-12 משחקים.

שחקני מ.כ. כפ"ס (דוברות כפר סבא של האוהדים 1928)
מנגד, בית"ר שיחקה 13 משחקים ובמאזנה 12 ניצחונות ותיקו בודד (מול בני טירה) והיא כאמור מקדימה את יריבתה בהפרש של ארבע נקודות בראשות הטבלה. גם לבית"ר יש סגל שחקנים מצוין שכולל בין השאר את אופיר חלוואני, משה אסולין, שי רוטמן, איתי אוחיון, רועי הררי ואפי אלון, כששני האחרונים גם היו שותפים לאותו דרבי מול הפועל בגביע.

אלברט זנפט, מנכ"ל בית"ר, אמר לקראת המשחק: "משחק דרבי בכפ"ס, חגיגה גדולה לכל אוהדי שתי הקבוצות. לכפ"ס 1928 יש קהל אוהדים גדול ואילו לבית"ר כפ"ס שלומי יש לב גדול. אין ספק ששתי הקבוצות הטובות בליגה ג' שרון נמצאות ראשונות בטבלה. יחסי הכוחות מאד שקולים. שתי הקבוצות משחקות כדורגל פתוח והתקפי. מאמן הקבוצה, ישראל כהן, שעושה עבודה מקצועית נהדרת ביחד עם תלכיד השחקנים ועם חומר מגובש, חדר הלבשה נהדר בשילוב שחקנים עם ניסיון ושחקנים צעירים הנפלאים שיש. אנחנו מתכוננים לדרבי כמו לכל משחק ליגה. מחכה לנו עוד בסיום הליגה פליי-אוף עליון של 6 קבוצות ראשונות בטבלה. לסיכום, דרבי שקול עם מאגר שחקנים טובים מאוד בשתי הקבוצות שיביא למשחק ברמה טובה מאד. זוהי קריאת צו 8 לכל אוהדי בית''ר כפ"ס שלומי".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
משחק אש!!
(איציק הגדול: 13:21 29-02-2024)
יאללה ביתר !! נצחון ומקדמה ענקית להמשך הדרך הבטוחה לחיגה ב ,בהצלחה למנורה מכפס !! נעשה ונצליח
2
יאללה ביתר אש
(צהוב שחור: 16:44 29-02-2024)
3
לדייק בנתונים ובעובדות
(אבי: 16:46 29-02-2024)
1. לביתר יש משחק עודף על מ.כ כ"ס 2. באופן תמוהה ביתר תסיים את השלב הזה של הליגה עם 10 משחקי בית מול 6 משחקי חוץ. מ.כ תסיים עם 8 בית ו 8 חוץ. ותודה להתאחדות לכדורגל על הדאגה לספורטיביות.
4
מחזיק אצבעות לבית'ר
(יוסי: 16:59 29-02-2024)
מקווה מאוד שבית'ר כפר סבא ינצחו ויעלו מגיע להם
5
מחזיק אצבעות לבית'ר
(יוסי: 17:00 29-02-2024)
מקווה מאוד שבית'ר כפר סבא ינצחו ויעלו מגיע להם
6
אבי אכלת את הראש
(ביתר: 21:41 29-02-2024)
גם בפייסבוק. ההתאחדות אישרה את זה תתמודד
7
על צדק וספורטיביות נלחמים גם אם זה אומר לאכול את הראש.
8
נודניק
9
כל הכבוד למ.כ
(מומי: 16:59 01-03-2024)
מקבוצת האוהדים של הפועל ירושלים
10
אין סיבוב שני! אז איך " בסוף הם ישחקו שווה בשווה?"

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?