על קו החמש: ניצחון ענק לבקעה מול נורדיה
משחק גדול. שחקני הבקעה
מאת: מיכאל וייסרמן | 03.03.24 | 10:40
בקעת הירדן אומנם נותרה במקום הלפני אחרון אבל סיבכה את נורדיה במאבקי התחתית. בלילטי: "באנו נחושים ורצינו יותר"
ערב המשחק מול הפועל בקעת הירדן הצהיר מאמן ביתר נורדיה, אהוד כחילה, כי מדובר במשחק החשוב של העונה. למעשה כחילה הבין כי ניצחון במשחק הזה ירחיק מקבוצתו את התחתית הבוערת ואילו בבקעת הירדן חשבו הפוך והשיגו ניצחון גדול בתוצאה 1:5.
הקבוצה של חנן אזולאי שלטה במחצית הראשונה ואף עלתה ליתרון מוקדם משערו של שחר בלילטי. למרות זאת היה נראה שהמשחק עשוי להיות שקול במחצית השנייה אבל דווקא בקעה התפוצצה ובענק. שחר שפייר הכפיל את התוצאה בדקה ה-47 ושתי דקות מאוחר יותר גם ירדן אזולאי קבע 0:3. בקעת הירדן המשיכה להרשים ובדקה ה-71 יונתן אשכנזי כבר הפך את התוצאה לתבוסה כאשר טל מירון צימק בדקה ה-86 ל-1:4 אבל אור אשכולי קבע את תוצאת הסיום.
בלילטי אמר לאחר הניצחון: "משחק טוב של כולנו באנו נחושים רצינו יותר והגיע לנו הניצחון. אנחנו בעונה קשה ואני בטוח שנצא מזה בעזרת השם אם נגיע עם אותו נחישות לכל משחק".
תגובות
+ הוסף תגובה