מאת: דוניא גנטוס | 03.04.24 | 16:25
יורדת ראשונה מליגה א'? מכבי נוג'ידאת מהמחוז הצפוני חווה קשיים כלכליים קשים מאוד, כך נודע לאתר "דאבל פס".
הקבוצה שממוקמת במקום הלפני אחרון שמוביל למשחקי המבחן, נמצאת במרחק של נקודה אחת בלבד מירידת ליגה, אך נראה שהמועדון עלול להיפרד מליגה א' בעקבות בעיות כלכליות וכלל לא קשור ליכולת על כר הדשא.
קפטן הקבוצה מוחמד נוג'ידאת כתב בדף הפייסבוק שלו: "10 שנים לאחר הקמת מכבי אחמד נג'ידאת ועלייתה לליגה א' ועוד ממקום ראשון צר לי להודיע כי המועדון בדרך להתפרקות. אני פונה לכל מי שמתעניין בקבוצה ליצור איתי קשר כדי לעזור לקבוצה לצאת מהנסיבות הנוכחיות".
המאמן עיסא נוג'ידאת הוסיף: "לפני המשחק נגד רעננה השגנו 8 נק' מתוך 12 נק', שכלל תיקו בחוץ נגד קרית ים, ניצחון במשחק העונה נגד כאוכב, תיקו בחוץ נגד טייבה וניצחון נגד צעירי אום אל פאחם. אחרי תקופה נהדרת כזאת הייתה תקווה גדולה מאוד שהנושא הכספי ותשלומי המשכורות ייפתר כי זה נמשך הרבה זמן וגם הבעיות בתוך ההנהלה יפתרו, אבל לצערי הרב לא נפתרו ולהיפך החמירו וזה הביא לאווירה גרועה ותנאים מאוד קשים לעבוד ולהצליח עקב אימונים לא סדירים והיעדרויות של הרבה שחקנים. זה השפיע מאוד לרעה נגד רעננה וטירה שהם קבוצות מאוד מאוד חזקות".
תגובות
+ הוסף תגובה