פתחה פער: ניצחון חשוב לחולון על מלאכי

שער ענק. אסור שער ענק. אסור
חולון הגדילה את הפער מהמקום השישי לאחר ניצחון משמעותי. מוסא בן חיים: "אני שמח שהשחקנים ידעו לחזור למשחק לאחר פיגור"

רוב המחזור בליגה א' דרום נערך ביום שישי ורק המשחק בין ירמיהו חולון לעירוני קריית מלאכי נערך אתמול (ראשון) ובו ניצחה חולון בתוצאה 1:3. לאחר ההפסדים של אדומים אשדוד והפועל הרצליה ידעו בחולון כי מדובר במשחק משמעותי במאבק על המקום החמישי אך דווקא מלאכי פתחה טוב יותר ואף זכתה בפנדל על סף המחצית הראשונה אותו כבש לישי ביטון וקבע 1:0.

במחצית ביצע מאמן חולון, מוסא בן חיים, העלה למשחק את החלוץ אדיר רחמים שהחזיר את חולון למשחק וקבע שיוויון 1:1. בדקה ה-78 הגיע המהפך עם שער אדיר של מאור אסור שבעט וולה מרהיב. לקראת הסיום רוי בנבניסטי הצעיר קבע את תוצאת המשחק.

בן חיים אמר לאחר הניצחון: "מחצית ראשונה פחות טובה מצד שתי הקבוצות. לקראת המחצית מלאכי קיבלה פנדל מפוקפק ובמחצית השנייה עלינו נהדר והגענו להרבה מצבים וכבשנו שלושה שערים עם שער מרהיב של מאור אסור. אני שמח שניצחנו ומגיע שאפו לשחקנים שידעו לחזור מפיגור. זה היה ניצחון חשוב מבחינתנו והפנים קדימה למשחק מול כפר קאסם".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
למעלה
(ניסים: 19:03 15-04-2024)
צריך לחשוב מעכשיו לבלטה רק על נצחון בכול משחק
2
כפר קאסם ינצחו
(אחד שיודע: 15:10 16-04-2024)
קאסם צריכה את הנקודות יותר מחולון כדי לשרוד בליגה ולכן להערכתי הם גם ינצחו
3
טיפש
(חולוני: 18:33 16-04-2024)
לאחד שיודע לך לשחק גוגאים.להערכתי אתה חסר מוח וחדל אישיות.טיפש על מקלדת.לך לטיפול נפשי.אני יודע מי אתה מנייאק מחפש תשומת לב.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?