ליאל דרעי: "רוצה להגיע תוך שלוש שנים לנבחרת ישראל"
בפעולה. דרעי
מאת: מיכאל וייסרמן | 24.04.24 | 14:33
הבלם הצעיר שגדל בבית"ר ירושלים סיים עונה ראשונה בהפועל רעננה ומכוון הכי גבוה שיש: "רוצה לעלות עוד ליגה"
הפועל רעננה חגגה עלייה אדירה בסוף השבוע לליגה הלאומית. אחד הדברים המעניינים העונה ברעננה היה השילוב בין שחקנים צעירים מוכשרים לבין שחקנים מנוסים ואחד השחקנים הצעירים היה ליאל דרעי. האחרון גדל בבית"ר ירושלים והעונה הגיע לקבוצת בוגרים והיה העוגן ההגנתי של המאמן אסי אלימלך וכעת חולם גבוה.
איך אני מסכם את העונה עד כה?
"הגעתי לרעננה בהמלך העונה וראיתי קבוצה מגובשת ושמחה. סוד ההצלחה היה הביחד והחיבור בין כולם. יש כאן חדר הלבשה בריא וקבוצה מוצלחת".
איך אני מסכם את העונה ברמה האישית?
"הגעתי לרעננה לאחר חמש שנים בבית"ר ירושלים. בתחילה ששמעתי שאני יורד לליגה א' אז היה לי קשה לעכל אבל מהר מאוד הבנתי שאני שייך למועדון ברמה הגבוהה ביותר. שיחקתי והצלחנו ביחד כמועדון נהדר".
מה המטרות האישיות שלי בעונה הבאה?
"ראשית אני רוצה לחגוג עוד עליית ליגה עם הפועל רעננה. ברמה האישית אני תמיד מצפה ממני ליותר כי אם לא אצפה מעצמי למקסימום אז יהיה לי קשה להגיע מאוד גבוה".
איפה נראה אותך עוד שלוש שנים?
"בנבחרת ישראל".
תגובות
+ הוסף תגובה