18 שנה לאחר שהוקמה: עירוני טבריה עלתה לליגת העל
שחקני טבריה חוגגים עלייה (אלן שיבר)
מאת: אביחי דלאל | 24.05.24 | 17:58
בני יהודה ניצחה את הפועל אום אל פחם עם עשרה שחקנים, אך המועדון הצפוני גבר על הרצליה 1:4 ועלה לליגה הבכירה בזכות הפרש שערים טוב יותר
עירוני טבריה עלתה היום (שישי) לליגת העל, 18 שנים לאחר שהוקמה. טבריה ניצחה את מכבי הרצליה למרות שבמשחק המקביל בני יהודה הביסה את הפועל אום אל פאחם. אוהדי בני יהודה התפצלו ומאות אוהדים הגיעו לנתניה לתמוך בהרצליה כדי שתנצח את המשחק נגד טבריה.
כבר בדקה השנייה והיב חביבאללה העלה את טבריה ל-1:0. בדקה ה-12 דייגו ניקולייבסקי הדהים את כולם עם בעיטה מרחוק ואיזן את התוצאה ל-1:1. בדקה ה-27, יעקב אבבה נגח פנימה מכדור קרן והחזיר את הצבע ללחיים של אוהדי טבריה, שעלתה ליתרון 2:1. התוצאה נשמרה גם בסיום המחצית הראשונה. בדקה ה-73, טבריה עלתה ל-3:1 משער של אחמד עאבד לאחר הגבהה של אמיר לביא בבעיטה חופשית. השער של עאבד החזיר לטבריה את יתרון הפרש השערים. 8 דקות לסיום בן והבה הכניס עוד אוויר לריאות של הטבריינים עם שער רביעי.
במשחק המקביל באצטדיון השלום הפועל אום אל פחם אירחה את בני יהודה והתבזתה בארי אבובקאר כבש בדקה ה-19, שביט מזל הכפיל בדקה ה-39, וכבש צמד בדקה ה-44. בני יהודה ירדה למחצית הראשונה ביתרון 3:0. במחצית השנייה אלירן עטר הוכשל ברחבה וקבע 4:0 בפנדל. ובדקה ה-60 שביט מזל נגח מהגבהה של גיא סיביליה. בשלב הזה, בני יהודה הייתה עדיפה בהפרשי השערים, עד שכאמור עאבד כבש במשחק המקביל והחזיר לטבריה את היתרון בהפרש השערים.
תגובות
+ הוסף תגובה