רוצה עלייה: רז לוי חתם לעונה נוספת בהפועל כרמיאל

ממשיך בכרמיאל. לוי (פייסבוק) ממשיך בכרמיאל. לוי (פייסבוק)
הבלם שהגיע בעונה שעברה למועדון ימשיך גם בשנה הקרובה: "גיליתי כאן אנשים מדהימים ואני ממש מרגיש כאן כמו בבית"

הפועל כרמיאל שמה לה למטרה להעפיל בעונה הקרובה לליגה א'. המאמן ליאור דה כלבו עובד שעות נוספות על גיבוש הסגל בתקווה שהפעם יצליח המועדון לרשום עלייה.

אתמול (שני) הודיעו בקבוצה על הארכת החזוה של הבלם רז לוי. בעונה שעברה הגיע מהפועל מגדל העמק מליגה א' ובכרמיאל סימנו את השחקן כאחד מהמשמעותיים והחשובים בפאזל.

לוי אמר לאחר החתימה: "אני שמח להמשיך במקום כמו כרמיאל. גיליתי כאן אנשים מדהימים ואני ממש מרגיש כאן כמו בבית. אין ספק שהעונה הסתיימה עם טעם מעט חמוץ, אבל אנחנו כאן כדי לתקן. אני מתרגש מאוד לקראת פתיחת העונה ובטוח שנעשה הכל כדי לעמוד במטרה ולהביא את הקבוצה הזאת לליגה א'".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מגדל העמק
(אוהד: 21:19 02-07-2024)
עזבתה ביץ חם בליגה א לטובת ליגה ב השנה מגדל הולכים חזק עים מאמן ןמנהל בדמות דודו אוואט תחזור למקום שאהבו אותך

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?