פאהום (מדיה הפועל בני מוסמוס)
מאת: אביחי דלאל | 12.08.24 | 10:59
הקשר המצוין ששיחק בעבר בליגת העל מצטרף לפרוייקט שנבנה במוסמוס
הפועל בני מוסמוס ממשיכה להתחזק לקראת עונתה הראשונה בליגה א' צפון. לאחר שהחתימה מספר שחקני מפתח בהתקפה ובהגנה, הקבוצה מודיעה כעת על החתמתו של הקשר שאדי פאהום מנצרת.
פאהום, שהתפתח במחלקת הנוער של מכבי פתח תקווה ושיחק בליגת העל, עבר בהמשך לאחי נצרת בליגה הלאומית. בעונה שעברה הוא בלט במדי הפועל באקה בליגה א', והיה מהשחקנים הבולטים בליגה.
בקבוצה אמרו: ״הקשר המוכשר, המתמחה בתפקיד הקשר האחורי ומשחק גם כפלייימייקר, ידוע ביכולת המסירה המדויקת שלו למרחקים ארוכים ובכישרונו לקטוע מהלכים של היריבה. פאהום בחר להצטרף לפרויקט של בני מוסמוס למרות מספר הצעות אחרות שקיבל, במטרה להיות שותף להצלחת הקבוצה והיישוב בעונה הקרובה״.
הנהלת הקבוצה הביעה שביעות רצון רבה מההחתמה, וציינה כי היא בטוחה שפאהום יהווה תוספת איכותית משמעותית לסגל ויתרום רבות להצלחת הקבוצה בעונה הקרובה.
החתמתו של פאהום מצטרפת לסדרת מהלכים שביצעה הקבוצה לאחרונה, כולל חיזוק קו ההגנה עם הצטרפותם של מוחמד ג'בארין, עריידי מרסי ועבד כבהא, לצד הארכת חוזיהם של שחקני התקפה מובילים כמו אמין ואחמד מחאג'נה.
תגובות
+ הוסף תגובה