"מקווה שנהיה הקבוצה המפתיעה של העונה"

חוסאם אבו סלאח (באדיבות המצולם) חוסאם אבו סלאח (באדיבות המצולם)
חוסאם אבו סאלח, מאמן מכבי נוג'ידאת מדבר על האתגרים בבניית הסגל, מטרות הקבוצה ותחזית לעונה הקרובה בליגה א' צפון

מאמן מכבי נוג'ידאת, חוסאם אבו סאלח, התראיין לקראת פתיחת העונה בליגה א' צפון וחשף את האתגרים והציפיות לקראת העונה הקרובה.

>>> הצטרפו לערוץ הוואטסאפ של דאבל פס <<<

אבו סאלח תיאר את ההכנות לעונה כמאתגרות, במיוחד בכל הקשור לגיוס שחקנים. "ההכנות היו קצת קשות. דיברנו עם הרבה שחקנים, אבל הסכומים שמבקשים לא ראויים לליגה א'," אמר המאמן. למרות זאת, הקבוצה הצליחה להחתים מספר שחקנים איכותיים, כולל כאלה עם ניסיון בליגה הלאומית.

לגבי מטרות הקבוצה, אבו סאלח הציב יעד ריאלי: "המטרה היא להישאר בליגה כמה שיותר מוקדם." עם זאת, הוא הבטיח שהקבוצה תציג כדורגל אטרקטיבי על המגרש.

המאמן התייחס גם למבנה הליגה העונה, עם שלוש יורדות ואחת למבחנים, והסכים שצפויה עונה מאתגרת. "יש 4-5 קבוצות חזקות שהולכות למעלה, והשאר באותה רמה," אמר, אך הוסיף בתקווה: "אני מקווה שנהיה הקבוצה המפתיעה השנה."

אבו סאלח ציין כי הסגל עדיין לא הושלם וחסרים 2-3 שחקנים. הוא הבטיח כי הקבוצה תבחר בקפידה את השחקנים הנוספים כדי להבטיח שיתאימו לטווח הארוך.

לסיכום, המאמן קרא לאוהדים ליהנות מהכדורגל ולתמוך בקבוצה, גם אם התוצאות לא תמיד יהיו חיוביות. "אני מקווה שהשנה תהיה ליגה טובה מאוד בליגה א' צפון, תחרותית מאוד ורק נטו כדורגל," סיכם אבו סאלח.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
בהצלחה
(נוג׳ידאת : 22:27 20-08-2024)
נראה את התוצאות

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?