הגיעה לליגה: עראבה ניצחה את כפר כנא 3:2 בקאמבק מרשים

שחקני עראבה שחקני עראבה
ניצחון ראשון לעראבה תחת המאמן החדש שאדי חמודי; ברכאת ווהאב, מאמן כפר כנא: "צריך לשבת ולחפש פתרונות"

הפועל עירוני עראבה, העולה החדשה לליגה א' צפון, רשמה אתמול ניצחון מרשים על הפועל כפר כנא בתוצאה 3:2 במשחק רווי תהפוכות. הניצחון הגיע לאחר שלושה מחזורים ללא ניצחון ובעקבות מינויו של המאמן החדש שאדי חמודי, שהחליף את פיראס מוגרבי.

>>> הצטרפו לערוץ הוואטסאפ של דאבל פס <<<
 
המחצית הראשונה הייתה בשליטתה של עראבה, שיצרה שתי הזדמנויות טובות לכבוש. באחת מהן השוער הדף את הכדור, ובשנייה הכדור שפשף את הקורה ויצא החוצה.
 
המחצית השנייה נפתחה בסערה מצד כפר כנא. בדקה ה-48 עמית תשובה העלה את קבוצתו ליתרון, ובדקה ה-59 שאקר סקר הכפיל את היתרון ל-2:0.
 
עראבה לא נכנעה, ובתוך שלוש דקות השוותה את התוצאה: וואסים בדארנה צמצם בדקה ה-61, וווהיל עוויסאת השווה ל-2:2 בדקה ה-64.
 
בדקה ה-70 החמיץ שאקר סקר פנדל שהיה עשוי להחזיר את היתרון לכפר כנא. במקום זאת, בדקה ה-78, קפטן עראבה מועמר קראקרה השלים את המהפך וקבע את תוצאת המשחק על 3:2 לטובת קבוצתו.
 
לאחר המשחק, מאמן כפר כנא ברכאת ווהאב הביע את אכזבתו: "הובלנו 2:0, ספגנו 2:2, החמצנו פנדל שהשוער החזיר. הם יצאו מרוצים וניצחו את המשחק, כל הכבוד להם. הבעיה אצלנו, צריך לשבת ולחשוב מה קורה, לחפש פתרונות. קבוצה שרוצה להישאר בליגה לא יכולה לאבד יתרון כזה ולהפסיד את המשחק."


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?