הראשון של כחילה: דימונה הביסה את הפועל מרמורק
הכובשים לדימונה
מאת: מיכאל וייסרמן | 11.10.24 | 10:58
המאמן חזר לקדנציה נוספת והוביל את קבוצתו לניצחון קליל מול מרמורק. משעלי: "אני שמח בשביל הקהל, בשביל המאמן החדש שלנו"
מועדון ספורט דימונה עברה מהפכה בשבועיים האחרונים כאשר נפרדה מהמאמן חי אבייב ובמקומו מונה אהוד כחילה שחזר לקדנציה נוספת למועדון. כחילה החליט לבצע מספר שינויים בהרכב הראשון שאומנם לא הובילו ליכולת גבוהה במחצית הראשונה אבל המחצית השנייה כבר הייתה סיפור שונה לחלוטין.
שתי דקות במחצית השנייה העלה אליאור משעלי את קבוצתו ליתרון ורבע שעה מאוחר יותר הכפיל את התוצאה. חי בוזגלו קבע את התוצאה בדקה ה-83. לאחר הניצחון עלתה דימונה למקום הרביעי בטבלה.
משעלי אמר לאחר הניצחון: "קודם כל הכבוד לכולם על הניצחון, ניצחון חשוב מורלי ומקצועי. מרמורק צופפו כל המחצית הראשונה, ברגע שכבשנו את הגול הראשון המשחק נפתח והיה לנו קל יותר. אני שמח בשביל הקהל, בשביל המאמן החדש שלנו ומאחל הצלחה רבה גם לחי באתגר הבא שלו".
תגובות
+ הוסף תגובה