"אסיר תודה על כל רגע": השחקן האהוב תולה את הנעליים בגיל 34

חג'ג' (מוטי קדוש) חג'ג' (מוטי קדוש)
עידן חג'ג', שעלה ליגות במדי מ.כ ירושלים, מכבי עירוני אשדוד ושמשון כפר קאסם, הודיע בדף הפייסבוק כי הוא פורש מכדורגל: "הלב תמיד ימשיך לפעום בקצב המשחק"

השחקן עידן חג'ג' הודיע היום על פרישתו ממשחק הכדורגל המקצועי בגיל 34. בהודעה מרגשת שפרסם, תיאר חג'ג' את הקשר העמוק שלו למשחק: "כדורגל תמיד היה הבית שלי, המקום שבו מצאתי את עצמי", כתב.

>>> הצטרפו לערוץ הוואטסאפ של דאבל פס <<<

חג'ג', שגדל במחלקת הנוער של מ.ס אשדוד, בנה קריירה מרשימה בליגות הנמוכות של הכדורגל הישראלי. את צעדיו הראשונים כשחקן בוגר עשה בהכח עמידר רמת גן בליגה הלאומית, ומשם המשיך למסע מרתק בין מועדונים רבים, ביניהם מכבי קרית מלאכי, הפועל מרמורק, מכבי יבנה, הפועל אזור ומכבי שעריים.

הישגיו הבולטים כוללים את העפלתה של הפועל מרמורק לליגה הלאומית, של שמשון כפר קאסם לליגה א', הישג שחזר עליו גם עם מכבי עירוני אשדוד וגם עם צעירי טייבה. את הקריירה חתם במ.כ ירושלים, שם שיחק במשך שנתיים עלה איתה לליגה א'.

חג'ג' הביע תודה מיוחדת למשפחתו, חבריו והאוהדים שליוו אותו לאורך הקריירה. "אני אסיר תודה על כל רגע – על הניצחונות וההפסדים, על האתגרים והחוויות הבלתי נשכחות", ציין בהודעתו. למרות הפרישה מהמגרש, חג'ג' רמז כי ימשיך להיות מעורב בענף, באומרו כי "הלב תמיד ימשיך לפעום בקצב המשחק."

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מלך
(אופיר רגב: 21:30 16-12-2024)
בנאדם ושחקן שלא יהיו עוד כמוהו בליגה אח יקר תצליח בהכל אוהבים אותך
2
אלה רגב מגיב גם כאן הלוזר
(לודאי אמיתי לא כמוך: 00:39 17-12-2024)
אופיר רגב מה אתה מגיב כאן אתה כולך שינאה ורע אתה הבן אדם הכי זבל שיש בלוד אף אחד לא סובל אותך לך הביתה
3
אזור
(אלגזי: 08:34 17-12-2024)
זוכר אותו מהתקופה באזור אחלה עידן חג'ג'
4
השחקן הכי טוב בליגות הנמוכות
(שלומי אר: 11:41 17-12-2024)
שאומרים שחקן כדורגל טוב מדברים על תשוקה למשחק מחויבות ומאמן על המגרש בתור שחקן היה בך הכל כאוהד כדורגל נדיר לראות שחקנים שמחויבים כמוך תודה על הכל
5
היה מצויין בהפועל מרמורק
(הוגה דעות : 13:28 17-12-2024)
אינני יודע למה לא המשיך בליגה הלאומית
6
תמיד יהיה סגן בקט רגל
(הקוסם מקדמה : 14:18 17-12-2024)
אחלה חג'ג' אהבנו לשחק נגדו בקט רגל תמיד יהיה הסגן שלנו לא נשכח בין השאחטות איך ביה מתעצבן.. חח
7
ישבן
(תיק נשיאה של הכדורים : 17:16 17-12-2024)
איזה תמונה בחרתם מצד ימין
8
ענק
(פנתר: 18:08 17-12-2024)
שחקן ענק יכל לשחק בליגת העל קל אוהב אותך עידני התותח תצליח בכל מה שתעשה אחי אוהב אותך

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגה הלאומית מהמחוז הצפוני?