מוסמוס ובאקה עצרו את המוליכה וסגניתה: נבחרת המחזור ה-13 בצפון

נבחרת המחוז הצפוני נבחרת המחוז הצפוני
אחי נצרת התעוררה עם ניצחון בכורה, מוסמוס השיגה תיקו מפתיע מול קריית ים ובאקה הפתיעה את מגדל העמק

מחזור דרמטי בליגה א' צפון הסתיים כשהמוליכה מ.ס. קרית ים נבלמה בביתה ל-1:1 מול הפועל בני מוסמוס המפתיעה, שהצליחה לגנוב נקודה יקרה. בתחתית הטבלה, אחי נצרת רשמה את ניצחונה הראשון העונה בזכות צמד של החלוץ מוחמד עומרי, בעוד הפועל עירוני עראבה התרחקה מהתחתית עם ניצחון 2:3 על בית שאן. במקום השני, הפועל מגדל העמק שמרה על פער של 4 נקודות בלבד מהפסגה לאחר תיקו 2:2 מול באקה אל גרביה.

>>> הצטרפו לערוץ הוואטסאפ של דאבל פס <<<

עמאר גבארין (הפועל בני מוסמוס) - הציל את קבוצתו ממספר מצבים בטוחים מול חלוצי המוליכה קרית ים והיה מכריע בהשגת הנקודה.

גבארין. שוער מוסמוס (דאפר מחאמיד)
מורסי ערידה (הפועל בני מוסמוס) - שלט בצד ימין הן בהגנה והן בהתקפה, שבר התקפות של קרית ים וכבש את שער היתרון לזכות קבוצתו.
 
מוחמד טאהא (אחי נצרת) - משחק פנטסטי של הבלם הצעיר והמוכשר, נלחם על כל כדור והיה התחנה האחרונה בהגנת קבוצתו.
 
עבדאללה חולי (הפועל עירוני עראבה) - המגן השמאלי הציג משחק מצוין, עשה עבודה נהדרת בהגנה ובישל את השער הראשון והשלישי במשחק מול בית שאן.
 
פאיז סעדי (הפועל בועיינה) - הקשר ההתקפי ניהל את המשחק באמצע השדה בצורה מרשימה, יצר מצבי הבקעה רבים וכמעט כל התקפה עברה דרכו.
 
עלי עבאס (הפועל באקה אל גרביה) - במשחק הראשון אחרי פציעה ממושכת ושבועיים בלבד מאז חתימתו בקבוצה (הגיע מריינה), היה המצטיין במשחק כשניטרל את התקפות מגדל העמק ותמך בהתקפה.
 
ראול גרשומוב (מ.ס. טירה) - קשר מרכזי מצוין שיצר מצבים רבים להתקפה וחילץ כדורים רבים מול התקפת ביאליק המסוכנת.
 
קאסם חלף (צעירי אום אל פאחם) - הוכיח שוב שמקומו בליגות גבוהות יותר, לא הפסיק לרוץ, היה נוכח בכל חלקי המגרש וקינח בשלושער מרשים.

חלף. שלושער ענק (דאפר מחאמיד)
מוחמד עלי (הפועל עירוני עראבה) - בלם שהוסב לחלוץ על ידי המאמן שאדי חמודה, הצדיק את האמון עם צמד שערים מול בית שאן.
 
מוחמד קנואתי (צעירי כפר כנא) - במשחק הראשון בקבוצה הוביל לניצחון חוץ על נוג'ידאת, היה פעיל מאוד וכבש את שער היתרון.
 
מוחמד עומרי (אחי נצרת) - החלוץ המוכשר חזר לעצמו עם הופעה פעילה במיוחד והוביל את קבוצתו לניצחון הראשון העונה עם צמד שערים.
 
מאמני המחזור: נסים אגבריה (הפועל בני מוסמוס) ומוחמד עואדי (הפועל באקה אל גרביה)
אגבריה הוביל את קבוצתו לנקודה יקרה במשחק חוץ קשה מול המוליכה קרית ים. "מחמיא לי מאוד להיבחר למאמן המחזור ואני מודה לדאבל פס על הבחירה", אמר אגבריה. "היה משחק קשה במיוחד, ובמשחקים כאלה חשוב לחזור עם נקודות - והצלחנו להשיג נקודה יקרה. אני גאה בשחקנים שנלחמו כמו גברים במגרש".
 
עואדי השיג נקודה חשובה במגדל העמק למרות שקבוצתו איבדה יתרון של 0:2"ראשית, תודה לדאבל פס על הבחירה", הוסיף עוואדי. "יש בי אכזבה על איבוד יתרון של 0:2, אך מצד שני אני שמח שחזרנו עם נקודה יקרה ממגדל העמק. כעת המיקוד שלנו הוא בשני המשחקים הקרובים - מול קרית ים ובשישי מול צעירי אום אל פחם."


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגה הלאומית מהמחוז הצפוני?