נראה שאופנת הקבוצות המתקאמבקות בכדורגל מתרחבת והרעיון להתחיל מלמטה ולשאוף לעלות לצמרת הכדורגל הישראלי הגיע לאחרונה לשניים מאוהדי מכבי שעריים, אותה קבוצה ששיחקה בשנות השישים בליגה הבכירה הליגה הלאומית אך התדרדרה עד לליגה ב' בשנים האחרונות. איציק נצר הוא אחד היוזמים של רעיון הקמת קבוצת אוהדים למכבי שעריים סטייל מכבי יפו וקטמון .איציק מדבר על גיוס סכום של 500 ש"ח ומעלה ממספר אוהדים רב ככל הניתן שהמטרה להגיע לחמש מאות תורמים לפחות ובכך להשיג סכום התחלתי שייאפשר לקבוצה להכין תשתית ראויה לעלייה לליגה א' כשלב ראשון.בהמשך הוא מאמין שגם העירייה תתרום את חלקה ולזאת יש להוסיף כספים שיגיעו ממספר לא מבוטל של בעלי עסקים שמעוניינים לתרום אף הם לדבריו. איציק טוען שלקבוצה יש אלפי אוהדים שרובם פשוט לא מגיעים למשחקים בשנים האחרונות בגלל מצבה של הקבוצה ומיקומה בליגה ב'. "אין ספק שאם מרמורק יכולה להיות בליגה הלאומית ,אז גם שעריים יכולה " מסכם איציק.
מרמורק ושעריים היו שנים רבות יריבות מרות למרות השכנות הגאוגרפית בעיר רחובות ,כל משחק היה מעין דרבי בסגנון מכבי והפועל תל אביב לא פחות ,הצלחתה של הפועל מרמורק לעלות עד לליגה השנייה ,רק מדרבנת יותר את החבר'ה משעריים שלא מסתירים את העובדה שגם נושא זה מציק להם.
ניר נחום שחקן ליגת העל אקס שעריים "אני מברך ותומך מאחל לשעריים הצלחה " (צילום :מגד גוזני ,וואלה ספורט)
כרגע נעשה נסיון לרתום כמה שיותר אוהדים למען היוזמה ומתוכנן בקרוב ערב התרמה שיופיעו בו אומנים שמכבי שעריים יקרה לליבם והרעיון הוא להביא גם כדורגלנים בכירים ששיחקו בעברם בשעריים והביעו נכונות לתרום כספית למיזם.
מאמן מכבי נתניה נתי עזריה שהיה בעברו שחקן במכבי שעריים הבטיח לסייע באיתור שחקנים מתאימים שיוכלו להשתלב בקבוצה ,שחקן מ.ס אשדוד ניר נחום ששיחק בעונה האחרונה בבית"ר ירושלים אמר בשיחה עם דאבל פס שהוא מברך על היוזמה ומאחל לשעריים הצלחה ,ניר שיחק בקבוצה כשהייתה עדיין בליגה א' והוא בקשר עם חלק מהאוהדים
הוא מבטיח גם לתרום כספית למיזם.
חלוץ הפועל תל אביב מהראן ללה שיחק שנתיים במועדון שהיה עדיין בשרות צבאי והוא גם מברך על הרעיון ומאחל לאוהדי שעריים הצלחה במיזם .בשיחה עם דאבל פס אמר ללה "הקבוצה יקרה לליבי שיחקתי שם שנתיים אני גם בקשר טוב עם הזמר אייל גולן ששיחק בקבוצה ואוהד אותה וגם כן מודע לכל העניין ומברך עליו,ולדעתי יהיו רבים שיסכימו לסייע ,אני אישית אתרום למיזם ,."
חלוץ הפועל ת"א מהראן ללה ששיחק בשעריים בעבר מתכוון לתרום לפרויקט . (צילום:ברני ארדוב ,וואלה ספורט)
יוזמי הרעיון אף הכינו קליפ קצר שמתאר קטעי משחק מימי הזוהר של מכבי שעריים ,הקליפ כבר מופץ ברחבי רחובות ואף באיזורים נוספים והגיע לידי מערכת דאבל פס.
תגובות
+ הוסף תגובה