פאדי מחאמיד: "אין סיכוי שההתאחדות תחזור בה, במיוחד אחרי התערבות השר"
מחאמיד (דאפר מחאמיד)
מאת: דאפר מחאמיד | 24.02.25 | 09:26
פאדי מחאמיד, העד המרכזי בפרשת ההטיות, חושף את הנזק המיידי: "סגרנו עם שחקנים לפלייאוף והכל נעצר"; השר זוהר: "התופעה נובעת גם מהימורים לא חוקיים"
פאדי מחאמיד, האיש החזק בצעירי אום אל פחם שהגיע לעיסקת טיעון עם ההתאחדות, התייחס להחלטה הדרמטית: "אנחנו כבר שבועיים-שלושה שומעים שיש סיכוי שיקפיאו או יפזרו את הליגה. דחו את המשחק שלנו נגד טירה ליום שלישי וקיבלנו את הבשורה שהליגה מוקפאת."
"אני לא אגיד שאני מבסוט מזה, הפסקנו את האימונים," הוסיף מחאמיד. "אין סיכוי לדעתי שההתאחדות תחזור מדבריה, על אחת כמה וכמה ששר הספורט התערב בנושא ואמר שלא כדאי להמשיך את ליגה א' צפון." מחאמיד גם חשף: "עם סגירת החלון סגרנו עם ארבעה-חמישה שחקנים ללכת לפלייאוף. אנחנו עוד קבוצה. זו החלטה של ההתאחדות, יש להם כנראה הרבה סיבות להפסיק את הליגה הזאת."
שר התרבות והספורט מיקי זוהר הביע אתמול תמיכה מלאה בהחלטה: "אין ערך לליגה אם יש בה הטיית משחקים. לצערנו גילינו את התופעה הזו באמצעות בדיקה שההתאחדות ביצעה בהוראת היו"ר והתגלו סימנים שזה נובע גם מהימורים לא חוקיים."
השר הוסיף: "בכוונתי להיכנס לעובי הקורה ולוודא שהדבר לא מתקיים גם בליגות נוספות ואני קורא למשטרה לרדת לשורש העניין. אנחנו נשתף פעולה עם ההתאחדות לכדורגל בצורה מיטבית ולא נאפשר הטיית משחקים כדי לשמור על טוהר המשחק בישראל."
תגובות
+ הוסף תגובה