צביקה לוי: "אני מחבק את הנקודה למרות שהיינו עדיפים במחצית השנייה"
מאוכזב. צביקה לוי
מאת: מיכאל וייסרמן | 01.03.25 | 11:33
מאמן עירוני קריית מלאכי כועס על היכולת של השחקנים בפתיחת המשחק אבל מרוצה מהשיוויון
עירוני קריית מלאכי יוצאת עם רגשות מעורבים מהתיקו מול הפועל הרצליה במשחק שהסתיים ב-1:1. מצד אחד במלאכי מבינים כי זה היה משחק מול קבוצה צמרת אבל מצד שני יכלו לחזור עם מלוא שלושת הנקודות.
מהצד השני הרצליה מאוכזבת בעיקר בשל העובדה שלא ניצלה את שבוע הפגרה של המוליכה, עירוני מודיעין. הקבוצה של עידן דוד פתחה נהדר עם שער של הילאי מלמן אבל לא ידע להכפיל את התוצאה ובמחצית השנייה קיבלה את השיוויון של אורי זוהר.
מאמן מלאכי, צביקה לוי, סיכם: "פתחנו את המשחק בצורה לא טובה וזה בלשון המעטה. היינו כבדים ורכים והשער המהיר של הרצליה ערער אותנו ולמרות זאת הם לא הגיעו ליותר מדי מצבים. במחצית עשיתי שינויים והיינו כבר עדיפים והגענו לחצאי מצבים אבל אני מרוצה שחזרנו מפיגור ואני מחבק את הנקודה הזאת ובטוח שהמאבקים יהיו קשם עד תום העונה".
תגובות
+ הוסף תגובה