הוועדה תתכנס: האם שתי קבוצות דרומיות יעלו?
הפגישה בעיצומה
מאת: מיכאל וייסרמן | 03.03.25 | 10:54
הוועדה המיוחדת שהוקמה על ידי ההתאחדות לכדורגל תקבל החלטה לגבי העולות. קבוצות במחוז הדרומי ידרשו הקפאת היורדות
ההתאחדות לכדורגל קיבלה לפני שבועיים החלטה דרמטית לגבי פירוק ליגה א' צפון וזאת בעקבות הטיית משחקים לכאורה וכעת הוקמה ועדה מיוחדת שתצטרך לקבל החלטות גורליות. בין השאר ההחלטה המשמעותית ביותר תהיה לגבי העולות והיורדות מהליגה הלאומית.
הנטייה ששתי הקבוצות מהמקומות האחרונים בליגה הלאומית יירדו לליגה א' כאשר בשלב זה שתי הקבוצות שיסיימו בשני המקומות הראשונים בליגה א' דרום יעלו. הדבר גורם להתנגדות גדולה ממועדון ספורט קריית ים והפועל מגדל העמק שטוענות כי הן כלל לא קשורות לפרשה.
בנוסף גם היורדות בליגה א' דרום טוענות שלהחלטה לסגור את ליגה א' צפון יש קשר ישיר למחוז הדרומי ובשל הבנייה מחדש לעונה הבאה אז מספר קבוצות כמו הפועל אזור ידרשו הקפאת היורדות.
היום הועדה אפשרה לכלל המועדונים שטוענים כי יש בהם פגיעה משמעותית בעתידם, להגיע ולהציג את הטענות שלהם בפני חברי הועדה.
תגובות
+ הוסף תגובה