חזרה למאבק: ניצחון ענק לשגב שלום על קריית גת

כובשי השערים לשגב שלום (יוסי איטח) כובשי השערים לשגב שלום (יוסי איטח)
הקבוצה הדרומית הבהירה לקריית גת שהמאבק יישאר עד תום העונה. יו"ר הקבוצה: "הקהל שלנו מטריף אותנו"

 ליגה ב' דרום ב' לבשה אתמול (חמישי) חג כאשר הפועל שגב שלום, השלישית בטבלה, אירחה את המוליכה מכבי קריית גת למשחק מכריע. שגב שלום ניצלה את ההזדמנות האחרונה להישאר במרוץ העלייה בסגנון מרשים, עם ניצחון ענק 4:1 שצמצם את הפער בין הקבוצות לשלוש נקודות בלבד.
 
המשחק נפתח דווקא לטובת האורחים, כשקריית גת סיימה את המחצית הראשונה ביתרון 0:1 משערו של סולימאן אבו כף. אולם במחצית השנייה התמונה השתנתה לחלוטין, כשמוחמד אבו בלאל הוביל את שגב שלום עם שלושער מרשים, ואחמד אבו בלאל הוסיף שער רביעי שחתם תצוגת התקפה מרהיבה.
 
יו"ר הקבוצה, זיאד אבו בלאל, לא הסתיר את התרגשותו לאחר המשחק: "באנו למשחק מול קרית גת שנמצאת במקום ראשון. זה היה משחק סופר חשוב מבחינתנו. המאמן הכין את הקבוצה בצורה נהדרת, השחקנים ידעו את חשיבות המשחק ונתנו את הכול על המגרש. שלטנו במשחק מהדקה הראשונה".
 
אבו בלאל ציין את השינוי המשמעותי שהתרחש לאחר ההפסקה: "במחצית המשחק המאמן שלנו עשה חילוף ששינה את המשחק ופשוט ביטלנו את קריית גת לחלוטין. הראינו לכולם מי הקבוצה הכי טובה בליגה מבחינת כדורגל, למרות שהסגל שלנו מאוד קצר והיינו חסרים שני שחקנים חשובים".
 
היו"ר הדגיש את ההישג המרשים של קבוצתו בתנאים מאתגרים: "לא תמיד כסף וסוללת שחקנים זה שם המשחק. שגב שלום היא הקבוצה עם התקציב הכי נמוך בליגה, בלי תנאים, בלי מגרש בית ואימונים. אני חושב שהמאבק נפתח, אנחנו באים ממשחק למשחק ליהנות ולהציג את הכדורגל הכי יפה".
 
עם הניצחון המרשים הזה, שגב שלום הפכה את מרוץ העלייה למותח במיוחד, כשעוד משחקים רבים לפני סיום העונה והכל עוד פתוח.​​​​​​​​​​​​​​​​


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
כל הכבוד
(דרומי : 17:36 07-03-2025)
כל הכבוד לחבורה משגב שלום ללא תנאים בקושי יש להם תלבושות עשו בית ספר לקבוצה עם תקציב של ליגה לאומי. שאפו לאברהם.ולזיאד
3
כותרת
(יעקוב : 21:56 07-03-2025)
הם ניצחו משחק ואנחנו ננצח את העונה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגה א' בסיום העונה?