העולה החדשה? שגב שלום זכתה מנקודה מבית הדין
ההחלטה הסופית
מאת: מיכאל וייסרמן | 25.03.25 | 13:58
הפועל שגב שלום ערערה על הורדת הנקודה וקיבלה אותה בזכותו של עו"ד אוהד כהן. קריית גת עם משחק חסר
דרמה גדולה בליגה ב' דרום ב' כאשר בית הדין של ההתאחדות לכדורגל החזיר להפועל שגב שלום נקודה ולפיכך הפער בצמרת עומד על שתי נקודות. מכבי קריית גת מובילה את הטבלה עם שתי נקודות יותר מהפועל שגב שלום כאשר האחרונה יש משחק אחד יותר וכעת מקווים בשגב שלום כי כמו ה'נס' בבית הדין כך גם יהיה המאבק על כר הדשא.
ביום שני התכנסו שופטי בית הדין בהרכב שכלל את עו"ד אסף הדסי , עו"ד נזי חלבי ועו"ד אורטל קליין, שסיפק פסק דין שמשנה את תמונת המצב בצמרת ליגה ב' דרום ב'. הפועל שגב שלום ערערה באמצעות ב"כ, עו"ד אוהד כהן. השיבו על הערער: ההתאחדות לכדורגל, באמצעות עו"ד ענבל עמית וכן מועדון הכדורגל עירוני בית שמש, ששלחה עמדתה בכתב.
בהחלטה נכתב בין השאר: ""לאחר ששקלנו בעניין, הרינו מחליטים: יש לדחות את הערעור בכל הנוגע להרשעתה של המערערת; כשהיא זו שגרמה לפיצוץ המשחק. מכיוון שכך, התוצאה המתבקשת הינה קביעת ניצחון טכני לטובת עירוני בית שמש. אין מקום להתערב בהרשעתם ובעונשם של צמד אנשי המערערת ואנו מחליטים להמיר את עונת הפחתת הנקודה לעונש על תנאי למשך שנה".
תגובות
+ הוסף תגובה